Football Talk

Λαπόρτα: «Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να πάρουμε τον Μπαπέ, ζητά 50 εκατ. ευρώ τον χρόνο»

Λαπόρτα: «Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να πάρουμε τον Μπαπέ, ζητά 50 εκατ. ευρώ τον χρόνο»
Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, ρωτήθηκε σχετικά με την επικείμενη μετακίνηση του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι η ομάδα του δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του Γάλλου άσου της Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος περιμένει να μάθει το τέλος του μεταγραφικού σίριαλ.

Ο πρόεδρος της ΜπαρτσελόναΤζουάν Λαπόρτα, ρωτήθηκε σχετικά με αυτή την μετακίνηση και επιβεβαίωσε ότι η καταλανική ομάδα δεν θα μπορούσε να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Γάλλου σούπερ σταρ.
«Δεν σκεφτήκαμε ποτέ να υπογράψουμε έναν παίκτη που ζητά 50 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για μισθό» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικού σταθμό «Catalunya Rάdιo».

Παράλληλα, σχολίασε και τα οικονομικά του συλλόγου τονίζοντας ότι «Αν οργανώσουμε τα οικονομικά του συλλόγου, που θα το κάνουμε, τότε θα μπορέσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά. Έτσι, να χτυπήσουμε και όλους τους τίτλους. Τη νέα σεζόν θα εμπνεύσουμε όλους τους παίκτες για να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους. Αυτό περιλαμβάνει και το Champions League»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0