Football Talk

Μπαρτσελόνα: Θέλει Σολέρ και προσφέρει τρείς για αντάλλαγμα στη Βαλένθια

Μπαρτσελόνα: Θέλει Σολέρ και προσφέρει τρείς για αντάλλαγμα στη Βαλένθια

Τον Κάρλος Σολέρ της Βαλένθια φαίνεται πως έχει στα ραντάρ της η Μπαρτσελόνα, με το σύλλογο της Καταλονίας να είναι διατεθειμένoς να παραχωρήσει τρείς ποδοσφαιριστές της στις «νυχτερίδες».

Το σχεδιασμό της για την επόμενη χρονιά φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η Μπαρτσελόνα, εξετάζοντας αρκετές περιπτώσεις και από την Ισπανία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Μarca οι «μπλαουγκράνα», έχουν στο στόχαστρο τους τον Κάρλος Σολέρ της Βαλένθια, έχοντας μάλιστα σκοπό να ανταλλάξουν τρεις ποδοσφαιριστές για τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι πιθανότεροι για «μετακόμιση» στο Μεστάγια είναι ο Ρίκι Πούτζ, ο Σερζίνιο Ντεστ και ο Μάρτιν Μπρέιθγουέιτ.

Τα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα της Βαλένθια, έχουν ταράξει το κλίμα και αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θέλουν να αποχωρήσουν, με τον αρχηγό Χοσέ Γκαγιά να είναι ένας από αυτούς.

Στην αντίπερα όχθη οι Καταλανοί, επιθυμούν να «ξεσκαρτάρουν» το ρόστερ τους, ώστε να αποκτήσουν την ταυτότητα του Τσάβι κατά την περίοδο της προετοιμασίας και να χτίσουν στο μέλλον του συλλόγου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0