Football Talk

Ζοάο Καρβάλιο: «Θέλουμε του χρόνου να είμαστε καλύτεροι»

Ζοάο Καρβάλιο: «Θέλουμε του χρόνου να είμαστε καλύτεροι»
Σε δηλώσεις του αναφορικά με την αυλαία που πέφτει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ζοάο Καρβάλιο έκανε τον δικό του απολογισμό της φετινής σεζόν.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ολιγόμηνη εμπειρία του στον Πειραιά, στην περασμένη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στο μέλλον του μαζί με τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Οι δηλώσεις του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού:

«Η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχημένη. Δεν βρίσκομαι εδώ από την αρχή της χρονιάς, είναι μικρό το διάστημα. Πιστεύω χρειάζεται η ομάδα να ενωθεί με μία κανονική προετοιμασία, προκειμένου να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα παρά το γεγονός ότι κάναμε διάφορα καλά παιχνίδια, θέλουμε του χρόνου να είμαστε βελτιωμένοι. Νομίζω πως είναι σημαντικό ότι γιορτάσαμε τον τίτλο με τον κόσμο στο γήπεδό μας, είναι σημαντική στιγμή για την καριέρα μου, παρόλο που θέλαμε να κερδίσουμε στο παιχνίδι.

Βρίσκομαι ακόμη στην αρχή της καριέρας μου και έχω όνειρα. Θέλω να βελτιωθώ, να βελτιώσω τα στατιστικά μου σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη συνεισφορά στο παιχνίδι. Θέλω να παίξω περισσότερο και να συνεισφέρω στην ομάδα για να βελτιωθώ. Παρακολούθησα όλα τα παιχνίδι και είμαι περήφανος. Πήρα μέρος και σε κάποια από τα ματς της σεζόν, θα το θυμάμαι και με έχει βοηθήσει πολύ. Εύχομαι επιτυχία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0