Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε 6-0: Τα όργια των Μαδριλένων έστειλαν τα «βατράχια» στην… Β’ εθνική!

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεβάντε 6-0: Τα όργια των Μαδριλένων έστειλαν τα «βατράχια» στην… Β’ εθνική!

Πάρτι από τους Πρωταθλητές Ισπανίας στο Μπερναμπέου (6-0) με πρωταγωνιστή τον Βινίσιους που πέτυχε χατ-τρικ. Έπεσε στην δεύτερη εθνική έπειτα από πέντε χρόνια η Λεβάντε.

Η «Βασίλισσα» ήταν πλήρως αδιάφορη αλλά απόλυτα σοβαρή, χωρίς πολλές αλλαγές και διέλυσε την Λεβάντε που έπεσε στην La Liga 2.  

Επέστρεψε άμεσα στις εκπληκτικές εμφανίσεις η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μετά την παρένθεση και την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, όντας με… μισή ομάδα. Από το πρώτο μόλις ημίχρονο οι γηπεδούχοι σφράγισαν το τρίποντο, με τον Φερλάν Μεντί να ξεχνιέται από την άμυνα της Λεβάντε και να ανοίγει το σκορ στο 13’. Έξι λεπτά αργότερα ο Καρίμ Μπενζεμά με «καρφωτή» κεφαλιά έκανε το 2-0 για να ισοφαρίσει τον Ραούλ στα γκολ με την λευκή φανέλα και στο 34’ ο Ροντρίγκο με πλασέ προ κενής εστίας διεύρυνε το σκορ σε 3-0.

Μάλιστα, λίγο πριν λήξη το πρώτο μέρος, ο Λούκα Μόντριτς σέρβιρε για τρίτη φορά και πρώτη στον Βινίσιους, ο οποίος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Ντάνι Κάρδενας. Το «μαρτύριο» των φιλοξενούμενων δεν έλεγε να σταματήσει και ο Βραζιλιάνος χαφ διαμόρφωσε και το 5-0 με γκολ που του χάρισε ο Μπενζεμά και ο ίδιος στο 83' ολοκλήρωσε την τριπλέτα με ωραία ατομική προσπάθεια για το τελικό 6-0

Οι ενδεκάδες:

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Βάσκεθ, Βαγιέχο, Νάτσο (82' Φουέντες), Μεντί, Καμαβινγκά, Μόντριτς (75’ Κρόος)  Βαλβέρδε (75’ Γκονζάλεθ) Ροντρίγκο (62’ Ντίας), Βινίσιους, Μπενζεμά (74’ Γιόβιτς)

Λεβάντε (Αλέσιο Λίσι): Κάρδενας, Μιραμόν, Πιέρ (77’ Βέζο), Ποστίγκο, Κάσερες (39’ Καμπάνια), Σον, Ραντόγια (39’ Μπάρντι), Πεπέλου, Μελέρο (57’ Καντέρο), Γκόμεθ (58’ Ροζέρ), Μοράλες

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0