Football Talk

The Athletic: «“Έκλεισε” στη Μάντσεστερ Σίτι ο Χάαλαντ!»

The Athletic: «“Έκλεισε” στη Μάντσεστερ Σίτι ο Χάαλαντ!»

Ρεπορτάζ του «The Athletic» κάνει λόγο για κλεισμένο deal ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Έρλινγκ Χάαλαντ.

Φωτιά βάζουν νέα δημοσιεύματα του «The Athletic», στις φήμες που θέλουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ να παίρνει μεταγραφή στη Μάντσεστερ Σίτι. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι η προτεινόμενη μετακίνηση του Νορβηγού επιθετικού από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στους «πολίτες» είναι πλέον «τελειωμένη συμφωνία» και θα πρέπει να επιβεβαιωθεί αυτή την εβδομάδα.

Οι αρχικοί προσωπικοί όροι μεταξύ της Σίτι και του Χάαλαντ συμφωνήθηκαν τον περασμένο μήνα, αφού ο 21χρονος έδωσε την έγκρισή του για την αλλαγή. Αυτό άνοιξε τον δρόμο για τον πρόσφατο διάλογο μεταξύ των συλλόγων, τον οποίο πιστεύεται ότι η Ντόρτμουντ ήταν εγκάρδιος, και η πλευρά της Bundesliga πιστεύεται ότι αναμένει ειδοποίηση από τη Σίτι τις επόμενες ημέρες ότι θα πληρώσει το ποσό που απαιτείται για την ενεργοποίηση της ρήτρας αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Χάαλαντ.

Εάν η κατάσταση εξελιχθεί όπως αναμενόταν, ο Νορβηγός φορ θα γίνει παίκτης της Σίτι σε εύθετο χρόνο και θα ενταχθεί στην ομάδα όταν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0