Football Talk

Μπιλμπάο – Βαλένθια 0-0: Χωρίς σκορ και… θέαμα η αναμέτρηση του Σαν Μαμές

Μπιλμπάο – Βαλένθια 0-0: Χωρίς σκορ και… θέαμα η αναμέτρηση του Σαν Μαμές

Σε έναν αγώνα που θα ξεχαστεί γρήγορα, Μπιλμπάο και Βαλένθια έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που αντικατοπτρίζει άριστα την εικόνα της αναμέτρησης.

Δεν είχαν τίποτα να χωρίσουν Μπιλμπάο και Βαλένθια, που έμειναν στο 0-0 στο Σαν Μαμές. Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα απειλητική, με την «λευκή» ισοπαλία να είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες «μπλόκαραν» η μια την άλλη, με τους δύο τερματοφύλακες να έχουν… ελάχιστη δουλειά. Ο Σολέρ δοκίμασε να σκοράρει με ένα μακρινό σουτ στο 10’, στην μοναδική φάση της Βαλένθια στο πρώτο 45λεπτο, με τον Ινιάκι Ουίλιαμς να δίνει μια «πνοή» δημιουργικότητας στην γενικά υποτονική επίθεση της Μπιλμπάο.

Χωρίς σκορ πήγαν στα αποδυτήρια οι ποδοσφαιριστές, δεν είχαν όμως σκοπό να αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού τους στο δεύτερο 45λεπτο. Η ομάδα του Μαρθελίνο εμφανίστηκε ελαφρώς βελτιωμένη, προσπαθώντας να γίνει επικίνδυνη αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Τα αδέλφια Ουίλιαμς, Νίκο και Ινιάκι, αποτέλεσαν την μεγαλύτερη πηγή απειλής για την εστία του Μαμαρντασβίλι, ο Γεωργιανός τερματοφύλακας όμως δεν είχε πρόβλημα να αντιδράσει σωστά όποτε χρειαζόταν.

Η Βαλένθια περιορίστηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο, πλησιάζοντας ελάχιστες φορές την εστία του Σιμόν κατά την διάρκεια του αγώνα. Στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, μάλιστα, ο Γκιγιαμόν είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 για μερικά δευτερόλεπτα. Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τους γηπεδούχους να νιώθουν μεγαλύτερη απογοήτευση, καθώς έχασαν την ευκαιρία να «ψαλιδίσουν» την διαφορά τους από την έκτη Σοσιεδάδ στην έκτη θέση (56 βαθμοί), μένοντας στους 52.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Μπιλμπάο (Μαρθελίνο Γκαρθία): Σιμόν, Ντε Μάρκος (83' Πέτσα), Άλβαρεζ, Μαρτίνεζ, Μπερτσίτσε, Νίκο Ουίλιαμς (65’ Μπερενγκέρ), Ντάνι Γκαρθία (46’ Βενθεντόρ), Βέσγκα (81' Ζαράγκα), Μουνιαΐν, Ραούλ Γκαρθία (65’ Βιλαλίμπρε), Ινιάκι Ουίλιαμς

Βαλένθια (Πέπε Μπορντάλας): Μαμαρντασβίλι, Βάσκεζ, Αλντερέτε, Παουλίστα (45+3’ Γκιγιαμόν), Φουλκιέρ, Κορέια, Μορίμπα (66’ Ράσιτς), Ντιακαμπί, Σολέρ (90+7' Σαντιάγκο), Γκόμεζ, Μούσα (66’ Γκέντες)

Κώστας Ξενακούδης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0