Football Talk

Οι «μικροί» του Ολυμπιακού που μπαίνουν στη διαδικασία… εξετάσεων! (video)

Οι «μικροί» του Ολυμπιακού που μπαίνουν στη διαδικασία… εξετάσεων! (video)
Η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, έφερε το αναμενόμενο. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε τις… εξετάσεις στους «μικρούς» του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Γράφει ο Νότης Χάλαρης

Το μεγάλο διπλό της Τούμπας και η πρώτη ανατροπή μετά το 2009, έκαναν τον Ολυμπιακό να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής για φέτος. Σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας, οι τελευταίες στροφές των play off δεν έχουν κανένα βαθμολογικό κίνητρο αλλά σίγουρα, για κάποιους, είναι ματς… καριέρας.

Όσο υπερβολικό και αν ακούγεται το προηγούμενο, είναι εν μέρη αλήθεια. Ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε στη μάχη κόντρα στον Άρη, ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πάρει ευκαιρίες, προκειμένου να δείξουν αν αξίζουν μία θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Αρκετοί από αυτούς είναι νεαροί σε ηλικία και, μέσω των εμφανίσεων στα επόμενα παιχνίδια, θα κλείσουν το «εισιτήριο» για την προετοιμασία της νέας σεζόν.

Το BN Sports σας τους δίνει στο… πιάτο.

Μπαντιουγκού Φαντιγκά

Τον χειμώνα ήρθε από τη Παρί Σεν Ζερμέν και αμέσως συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Το «καμάρι» του Τόμας Τούχελ έδειξε πως έχει όλο το μέλλον μπροστά του και στη μοναδική φορά που ξεκίνησε στη βασική εντεκάδα με την πρώτη ομάδα, πέτυχε και γκολ. Μετράει συνολικά επτά συμμετοχές φέτος με τους άνδρες αλλά και τη Β’ ομάδα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να πιστεύει πολύ στο ταλέντο του.

Πέτρος Μπαγκαλιάνης

Αγωνίστηκε σε ένα ματς Κυπέλλου Ελλάδας αλλά με τη Β’ ομάδα είναι το βασικό στόπερ. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα μόνο θετικά σχόλια έχει για τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη, ο οποίος μετράει 25 συμμετοχές στη Super League 2. Το ταλέντο του είναι γνωστό από τότε που ήταν στον Άρη και δεν αποκλείεται να πάρει λεπτά συμμετοχής στα επόμενα ματς. Ειδικά, δίπλα σε Σωκράτη και Μανωλά.

Φώτης Κίτσος

Τι να πούμε για αυτό το παιδί; Νέο Τσιμίκα τον λένε αλλά εκείνος επιμένει. Είναι ο Φώτης Κίτσος. Αυτό το όνομα θέλει να γραφτεί με χρυσά γράμματα ο ίδιος. Ο 18χρονος φουλ μπακ δεν έχει αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης και είναι το νέο μεγάλο πρότζεκτ του Ολυμπιακού. Με την πρώτη ομάδα έχει έξι επίσημες συμμετοχές ενώ με τη Β’ 19, όπου μετράει επίσης τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Βασίλης Σουρλής

Δεν είναι νέο όνομα στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Βασίλης Σουρλής έχει εξελιχθεί ραγδαία σε ένα από τα αστέρια του συλλόγου. Περιμένουν πολλά από τον ίδιο και εκείνος, τους επιβεβαιώνει σε κάθε συμμετοχή. Είχε εννιά συμμετοχές με τους άνδρες αλλά ήταν βασικό μέλος στα πλάνα του Αριέλ Ιμπαγάσα, δείχνοντας πως αξίζει να αρπάξει μία ευκαιρία.

Κωνσταντίνος Τζολάκης

Έχει την… ατυχία να έχει δίπλα του τόσο πρωτοκλασάτους πορτιέρο (Σα και Βάτσλικ) αλλά και έναν μεγάλο επαγγελματία που λέγεται Κρίστισον. Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης έχει χρησιμοποιηθεί σε πολύ μεγάλα ματς, με αποκορύφωμα τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το 2020 με την ΑΕΚ. Ο 20χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στα τελευταία παιχνίδια και να τσεκάρει το εισιτήριο για την προετοιμασία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0