Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν έκανε ούτε ένα φάουλ στα πρώτα 40 λεπτά κόντρα στην Μπρέντφορντ!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν έκανε ούτε ένα φάουλ στα πρώτα 40 λεπτά κόντρα στην Μπρέντφορντ!

Μπορεί να ακούγεται σχεδόν… αδύνατο, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έκανε ούτε ένα φάουλ στο πρώτο 40άλεπτο της αναμέτρησης της 35ης αγωνιστικής απέναντι στην Μπρέντφορντ, σε ένα στατιστικό που περισσότερο… εκνεύρισε τους φίλους των γηπεδούχων.

Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε το πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Μπρέντφορντ με ένα μόλις φάουλ κατά της. Ένα φάουλ που έκανε ο Άλεξ Τέγιες στο 40ο λεπτό σε βάρος του Αϊβάν Τόνεϊ, προκαλώντας την αντίδραση του κόσμου των «κόκκινων διαβόλων», που χειροκρότησαν… ειρωνικά.

Διότι, το γεγονός πως το τελικό αποτέλεσμα ήταν το 3-0, δεν σημαίνει πως οι οπαδοί των γηπεδούχων ήταν απαραίτητα ικανοποιημένοι. Και πιθανότατα ένας λόγος είναι και αυτός. Το ότι ανέμεναν 40 λεπτά για να δουν ένα…. φάουλ και την ομάδα τους να βγάζει λίγο πάθος!

Στο δεύτερο ημίχρονο, η στατιστική υπηρεσία δεν κατέγραψε κάτι το ασυνήθιστο σε αυτό το κομμάτι και τα «φώτα» έπεσαν πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο, που πέτυχε το 19ο φετινό του γκολ στην Premier League…

Πηγή: www.england.365.gr

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0