Football Talk

Κλοπ: «Τους κρατήσαμε… ήσυχους, είναι σημαντικό γιατί ξέραμε πόσο επικίνδυνοι είναι»!

Κλοπ: «Τους κρατήσαμε… ήσυχους, είναι σημαντικό γιατί ξέραμε πόσο επικίνδυνοι είναι»!

Την σημασία της νίκης της Λίβερπουλ απέναντι στην Βιγιαρεάλ, αλλά και την τακτική με την οποία προσέγγισε το ματς, σχολίασε ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση των «κόκκινων», εκθειάζοντας και τον τρόπο παιχνιδιού του Ουνάι Έμερι!

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Βιγιαρεάλ, επισημαίνοντας ωστόσο πως αυτό είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Γνώριζε πόσο επικίνδυνο είναι το σύνολο του Ουνάι Έμερι, το περιόρισε εξαιρετικά και αυτό είναι το πιο σημαντικό που κρατά από τον πρώτο ημιτελικό του Champions League!

Αναλυτικά, ο Γερμανός προπονητής επισήμανε:

«Είχαμε πολύ καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, αλλά δεν σκοράραμε, ενώ στο δεύτερο ήμασταν περισσότερο αποφασισμένοι. Είμαι ικανοποιημένος, αν και θα μπορούσαμε να έχουμε βρει δίχτυα ξανά.

Η ανασταλτική μας λειτουργία ήταν εξαιρετική. Ξέραμε πόσο καλή ομάδα είναι και πόσο επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση και τους κρατήσαμε… ήσυχους. Είναι όμως μόνο το πρώτο ημίχρονο, αυτή ήτα η τακτική μας, τους αντιμετωπίσαμε με σεβασμό και θα το κάνουμε και στην ρεβάνς»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0