Football Talk

Και επίσημα, εποχή… Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Και επίσημα, εποχή… Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάθεται από την επόμενη σεζόν ο Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους «κόκκινους διαβόλους» και ανακοινώθηκε επίσημα η έναρξη της συνεργασίας!

Εποχή Έρικ Τεν Χαγκ ξεκινά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι «κόκκινοι διάβολοι» τα είχαν βρει σε όλα μαζί του και το μόνο που απέμενε ήταν η επισημοποίηση της συνεργασίας, πράγμα που έλαβε χώρα πριν από μερικά λεπτά!

Ο Ολλανδός ανακοινώθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους» και αντικαθιστά τον Ραλφ Ράνγκνικ στο τέλος της χρονιάς, θέτοντας ως στόχο την σταθεροποίηση της απόδοσης της ομάδας και ένα ολικό «λίφτινγκ» στο ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι και το 2025, ενώ υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο, ανάλογα με την μέχρι τότε πορεία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού προπονητή:

«Είναι μεγάλη τιμή να διορίζομαι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος από την πρόκληση που έχω μπροστά μου. Γνωρίζω την ιστορία αυτού του μεγάλου συλλόγου και το πάθος των φιλάθλων και είμαι απόλυτα αποφασισμένος να δημιουργήσω μια ομάδα ικανή να προσφέρει την επιτυχία που τους αξίζει.

«Θα είναι δύσκολο να φύγω από τον Άγιαξ μετά από αυτά τα απίστευτα χρόνια, αλλά μπορώ να διαβεβαιώσω τους οπαδούς μας για την πλήρη δέσμευσή μου σε αυτούς, και θα επικεντρωθώ στο να ολοκληρώσω με επιτυχία αυτή τη σεζόν πριν μετακομίσω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0