Football Talk

Γιουβέντους – Μπολόνια 1-1: Ηρωικοί φιλοξενούμενοι, πήραν την ισοπαλία με εννιά παίκτες (video)

Γιουβέντους – Μπολόνια 1-1: Ηρωικοί φιλοξενούμενοι, πήραν την ισοπαλία με εννιά παίκτες (video)

Ήττα σοκ από την Γιουβέντους με 1-0 από την Μπολόνια στο Τορίνο, σε έναν επεισοδιακό αγώνα που είχε δύο κόκκινες κάρτες για τους φιλοξενούμενους.

Δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπολόνια η Γιουβέντους, χάνοντας με 1-0 στο Στάδιο Αλιάνζ. Η «Γηραιά Κυρία» είχε τον έλεγχο του αγώνα, κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και έφυγαν με ένα τεράστιο τρίποντο.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις, με την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχει την κατοχή του αγώνα αλλά να είναι αρκετά φλύαρη. Ο ρυθμός του αγώνα εξυπηρετούσε την Μπολόνια, η οποία δεν είχε πρόβλημα να αμυνθεί και να ψάξει τις ευκαιρίες της στην αντεπίθεση.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Γιουβέντους μπήκε πιο έτοιμη να γίνει απειλητική και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της. Αυτή που θα άνοιγε το σκορ, όμως, ήταν η ομάδα του Τάνγκα. Ο Σοριάνο με μια έξοχη πάσα «έσπασε» την άμυνα της Γιουβέντους, η οποία είχε αφήσει μόνο του τον Αρναούτοβιτς, με τον Αυστριακό να μην δυσκολεύεται να «εκτελέσει» τον Σέζνι.

Οι γηπεδούχοι «πάγωσαν» από το γκολ, ξεκίνησαν όμως αμέσως τις προσπάθειες ανατροπής της κατάστασης. Κυρίως με στημένες φάσεις, η «Γηραιά Κυρία» έγινε απειλητική, δεν κατάφερε όμως να διαπεράσει το «τοίχος» του Σκορούπσκι.  

Τελικά, στο 80’ ο αγώνας θα πάρει «φωτιά». Ο Βλάχοβιτς θα βγει μόνος απέναντι στον Πολωνό τερματοφύλακα, με τον Σουμαόρο να πέφτει πάνω του και να τον γκρεμίζει. Αφού ο διαιτητής εξέτασε ξανά την φάση, δεν έδωσε απλά φάουλ για την Γιουβέντους αλλά και απευθείας κόκκινη στον Ιβοριανό αμυντικό. Μάλιστα, ο εξαγριωμένος Μεντέλ δεν μπορούσε να ηρεμήσει, με τα παράπονά του να του κοστίζουν δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση!

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με εννιά παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα και δεν κατάφεραν να κρατήσουν την εστία τους απαραβίαστη. Ο… συνήθης ύποπτος Βλάχοβιτς στο 90+5’, μετά από ψαλιδάκι-ασίστ του Μοράτα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για να κάνει το 1-1.

Σπουδαίος βαθμός για την Μπολόνια, «γκέλα» για την Γιουβέντους, που δεν κατάφερε να κάνει αποφασιστικό βήμα για την τετράδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο (86' Κεν), Ντε Λιχτ (59' Μπονούτσι), Κιελίνι (75' Σάντρο), Πελεγκρίνι (59' Ζακαρία), Κουαδράδο, Ντανίλο, Ραμπιό, Ντιμπάλα (59' Μπερναντέσκι), Βλάχοβιτς, Μοράτα 

Μπολόνια (Μίροσλαβ Τάνγκα): Σκορούπσκι, Τεάτ, Μεντέλ, Σουμαόρο, Ντάικς, Σβάνμπεργκ (74' Έμπισερ), Σχάουτεν, Σοριάνο (74' Κάσιους (87' Ντομίνγκεζ)), Χίκι, Ορσολίνι (87' Μπονιφάζι), Αρναούτοβιτς (65' Μπάροου)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0