Football Talk

Ο Κέιν «σερβίρει» πρώτα στον Σον και μετά στους υπόλοιπους!

Ο Κέιν «σερβίρει» πρώτα στον Σον και μετά στους υπόλοιπους!

Ο Χάρι Κέιν δεν σταματάει να μοιράζει ασίστ στον «αγαπημένο» του Χέουνγκ-Μιν Σον, με το πιο επιτυχημένο δίδυμο της Premier League να συνεχίζει να βοηθάει την Τότεναμ να «πλασαριστεί» στην πρώτη τετράδα για να πάρει το εισιτήριο για το Champions League.

Ξανά και ξανά. Ο Κέιν μοιράζει,  ο Σον σκοράρει και η Τότεναμ παίρνει ακόμη μία μεγάλη νίκη, ξεπερνώντας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη βαθμολογία και στο -3 από την 4η Άρσεναλ. Τα «σπιρούνια» επικράτησαν με 3-1 της Γουέστ Χαμ στο ντέρμπι του Λονδίνου, καταφέρνοντας να κρατήσουν τους αντιπάλους τους μακριά από την περιοχή τους από το 60΄και μετά.

Την ίδια ώρα, στο επιθετικό τρίτο, ο Κέιν είχε ήδη μοιράσει ένα γκολ στον Σον ενώ ο Ζούμα βοήθησε την ομάδα του Κόντε να διπλασιάσει τα τέρματά της, πριν μειώσει ο Μπενράχμα. Όμως όσο περνούσε η ώρα, φαινόταν όλο και περισσότερο πως η Τότεναμ θα βρει και τρίτο γκολ και εν τέλει το κατάφερε, ακόμη και ας άργησε.

Στο 88ο λεπτό, ο Κέιν κερδίζει στον αέρα τους Ζούμα και Ντόουσον στον αέρα, «έσπασε» την μπάλα για το Σον και ο Νοτιοκορεάτης δεν αστόχησε, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Από τις 39 ασίστ που έχει μοιράσει ο Άγγλος επιθετικός στην Πρέμιερ Λιγκ, οι 20 είχαν παραλήπτη τον «αγαπημένο» του συμπαίκτη, κάτι που δεν μπορεί να παραξενέψει πολλούς καθώς οι δυο τους συνεννοούνται… με τα μάτια.

Μόνο ο Φρανκ Λάμπαρντ (24 ασίστ σε Ντρογκμπά) και ο Νταβίντ Σίλβα (21 ασίστ σε Αγουέρο) έχουν μοιράσει περισσότερα γκολ σε έναν παίκτη στο πρωτάθλημα και όπως όλα δείχνουν ο Κέιν θα καταφέρει να σπάσει και αυτό το ρεκόρ.

Πηγή:England365

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0