Football Talk

Ίντερ – Φιορεντίνα 1-1: Νέα απώλεια για τους «νερατζούρι» που βλέπουν Μίλαν και Νάπολι… από το -3! (video)

Ίντερ – Φιορεντίνα 1-1: Νέα απώλεια για τους «νερατζούρι» που βλέπουν Μίλαν και Νάπολι… από το -3! (video)

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για την Ίντερ η οποία έμεινε στην 3η θέση και με τρεις βαθμούς διαφορά από τις Μίλαν και Νάπολι.

Ακόμη μία αγωνιστική, ακόμη μία ισοπαλία για την Ίντερ. Έπειτα από εκείνη στο Τορίνο, οι «νερατζούρι» έμειναν στο 1-1 και με την Φιορεντίνα στην έδρα τους στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Serie A. Αυτό το αποτέλεσμα αφήνει την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι στην 3η θέση και όντας στο -3 από Μίλαν και Νάπολι (60 έναντι 63 βαθμών).

Η Ίντερ μπήκε στην αναμέτρηση θέλοντας να είναι εκείνη η ομάδα που θα προηγηθεί. Ο Τζέκο μάλιστα είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 37’ εξαπολύοντας ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και αναγκάζοντας τον Τερατσάνο σε μια σπουδαία επέμβαση.

Στη συνέχεια ο Λαουτάρο έφτασε σε ένα γκολ, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε ορθά ως οφσάιντ και το σκορ έμεινε ως είχε. Οι σημαντικές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους συνεχίστηκαν με τη σκυτάλη να παίρνει αυτή τη φορά ο Βιδάλ, ο οποίος προσπάθησε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία στο 47’ με το σουτ του να είναι αρκετά αδύναμο.

Κόντρα στη ροή του αγώνα η Φιορεντίνα ήταν εκείνη που κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο ματς. Στο 50ο λεπτό ο Τορέιρα έγινε δέκτης μιας ωραίας κάθετης πάσας του Γκονσάλες και έστειλε με ευκολία τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Η Ίντερ είχε την άμεση απάντηση. Ο Πέρισιτς έκανε μια ωραία ψηλή σέντρα μέσα στην περιοχή, με τον Ντάμφρις να πηδά ψηλότερα απ’ όλους και να ισοφαρίζει στο 55’!

Από κει και έπειτα οι γηπεδούχοι είχαν μόλις μία καλή στιγμή προκειμένου να πάρουν το τρίποντο, το σουτ του Σάντσες στο 89’ που κόπηκε από την αντίπαλη άμυνα. Από την άλλη οι «βιόλα» θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά και να φύγουν με ένα μεγάλο «διπλό», ωστόσο η προσπάθεια του Ικονέ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων δεν ήταν αρκετά δυνατή για να μετουσιωθεί σε γκολ και το σκορ έμεινε ως είχε.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι (80' Ντιμάρκο), Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Βιδάλ (90' Καϊσέδο), Πέρισιτς (80' Γκόζενς), Τζέκο (74' Κορέα), Μαρτίνες (74' Σάντσες)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑΤερατσάνο, Βενούτι, Μιλένκοβιτς (91' Κουάρτα), Ιγκόρ, Μπιράγκι, Καστροβίλι, Τορέιρα, Ντάνκαν, Γκονσάλες (91' Καγεχόν), Πιάτεκ (91' Καμπράλ), Σαπονάρα (74' Ικονέ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0