Football Talk

Νιόπλιας: «Ξεμείναμε από στόχους, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συνεχίσουμε» (video)

Νιόπλιας: «Ξεμείναμε από στόχους, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συνεχίσουμε» (video)

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε από τον Ιωνικό στην πρώτη αγωνιστική των play out της Super League, κυρίως λόγω της κακής εμφάνισης του στο πρώτο μέρος. Σε αυτό στάθηκε και ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, στις οποίες δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Σπανό για τα λόγια του, λίγο νωρίτερα.

Ο τεχνικός των Κρητικών, εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, αναφέρθηκε επίσης στην έλλειψη στόχων για την ομάδα του, κάτι που όπως υποστήριξε, δεν πρέπει να επηρεάζει την απόδοση των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Νιόπλιας:

«Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με τρία γκολ, στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά και σημειώσαμε δεύτερο γκολ. Δεν γίνεται να βρισκόμαστε πίσω με 3 και 4 γκολ για να τα γυρνάμε. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε πνευματικά σε αυτά τα παιχνίδια και όχι σωματικά, ξεμείναμε από στόχους, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο στυλ της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Τα τελευταία χρόνια, ο ΟΦΗ κοιτάζει μόνο το ποδόσφαιρο, αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος θα κερδίσει».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0