Football Talk

Μπόχουμ - Γκλάντμπαχ: Διακοπή λόγω ρίψης ποτηριού στον βοηθό διαιτητή!

Μπόχουμ - Γκλάντμπαχ: Διακοπή λόγω ρίψης ποτηριού στον βοηθό διαιτητή!

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Στον αγώνα για την 27η αγωνιστική της Bundesliga, η Γκλάντμπαχ προηγείτο με σκορ 2-0 της Μπόχουμ του Κώστα Σταφυλίδη και του Βασίλη Λαμπρόπουλου. Η αναμέτρηση διεκόπη στο 71’ λόγω ρίψης ποτηριού μπύρας στον βοηθό διαιτητή, Κρίστιαν Γκίτελμαν.

Ανόητοι υπάρχουν παντού. Και όταν λέμε παντού, εννοούμε παντού. Στο Μπόχουμ συναντήσαμε έναν ακόμα, ο οποίος, πάνω που επέστρεψε ο κόσμος στα γήπεδα της Bundesliga, θέλησε να αποκτήσει με άκομψο τρόπο τα 10 δευτερόλεπτα της δημοσιότητάς του. Η αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική ανάμεσα σε Μπόχουμ και Γκλάντμπαχ ήταν στο 71ο λεπτό. Το σκορ ήταν 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Οπαδός πέταξε ένα πλαστικό ποτήρι μπύρας στον βοηθό διαιτητή, Κρίστιαν Γκίτελμαν. Ο διαιτητής Μπένιαμιν Κόρτους αποσύρει τους βοηθούς του από το γήπεδο, ακολουθούν εν συνεχεία και οι ποδοσφαιριστές.

 


Έξαλλος ο αρχηγός, Αντονί Λοσιγιά και ο γκολκίπερ Μάνουελ Ρίμαν πηγαίνουν προς την κερκίδα και αποδοκιμάζουν την κίνηση των οπαδών. 15 λεπτά αργότερα, ο Κόρτους διακόπτει οριστικά την αναμέτρηση. Η Μπορούσια ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 2-0. Λογικά θα κερδίσει το παιχνίδι στα χαρτιά με σκορ 3-0, με την Μπόχουμ να δέχεται και σημαντική ποινή του γηπέδου της, αλλά και χρηματικό πρόστιμο.

RIEMANN.jpg

Το συγκεκριμένο σκηνικό θυμίζει έντονα το προ 10ετίας παιχνίδι ανάμεσα στη Σαν Πάουλι και τη Σάλκε. Τότε και πάλι η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0. Οπαδός της Σαν Πάουλι πέτυχε με ποτηράκι μπύρας τον βοηθό διαιτητή. Ο Ντενίζ Αϊτεκίν διέκοψε την παρτίδα και η Σάλκε κέρδισε στα χαρτιά την αναμέτρηση με 3-0.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0