Football Talk

Μεγάλη κίνηση από τον Σεβτσένκο, θα στεγάσει σπίτι του προσφυγόπουλα

Μεγάλη κίνηση από τον Σεβτσένκο, θα στεγάσει σπίτι του προσφυγόπουλα
Ο Αντρέι Σεβτσένκο στέκεται δίπλα στα παιδιά-θύματα του πολέμου στην Ουκρανία καθώς όπως έγινε γνωστό, τους προσφέρει στέγη και φροντίδα ενώ παράλληλα με παρέμβασή του, 150 πρόσφυγες θα εγκατασταθούν σε διάφορες περιοχές της Αγγλίας.

Με κάθε τρόπο προσπαθεί να βοηθήσει τους συμπατριώτες του ο Αντρέι Σεβτσένκο, δείχνοντας ότι είναι δίπλα τους σε αυτη την πολύ δύσκολη στιγμή μετά την εισβολή των ρωσικών δυνάμεων στη χώρα του. 

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουκρανίας  σε συνέντευξή στο δίκτυο «ITV News» έκανε γνωστό ότι θα στεγάσει σπίτι του παιδιά από τη χώρα του, που λόγω του πολέμου αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

«Ο πόλεμος είναι πολύ σκληρός και είναι δύσκολο να βλέπεις πόλεις να καταστρέφονται και ανθρώπους να πεθαίνουν. Είμαι πατέρας τεσσάρων παιδιών και δεν αντέχω να βλέπω εικόνες παιδιών που πεθαίνουν, τις βόμβες να πέφτουν σε ένα παιδικό νοσοκομείο. Δεν νομίζω ότι κανένας άνθρωπος στον κόσμο μπορεί να το αντέξει αυτό. Προσπαθώ να υποστηρίξω τη χώρα μου, να βοηθήσω τους ανθρώπους μου και τους πρόσφυγες, προσπαθώ να τραβήξω την προσοχή, προσπάθησα να μιλήσω για το τι ακριβώς συμβαίνει, προσπαθώ να αγγίξω την καρδιά των ανθρώπων και μετά να καταλάβω τις συνθήκες. 

Έχω μερικούς φίλους που θέλουν να βοηθήσουν και θα πάρουμε 150 πρόσφυγες εδώ (Αγγλία) και θα τους βάλουμε σε διάφορες περιοχές και θα πάρουμε και μερικά παιδιά στο σπίτι μου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει μέρος στην Ουκρανία όπου να νιώθεις ασφαλής τώρα. Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, μερικές φορές είναι σαν ένα κακό όνειρο. Απλώς ξυπνάω και λέω στον εαυτό μου: Όλα θα γίνουν όπως πριν, αλλά ξέρω ότι δεν θα συμβεί ποτέ» , ανέφερε στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0