Football Talk

Πογκμπά: «Μπήκαν ληστές στο σπίτι, ενώ τα μωρά μου βρίσκονταν μέσα!»

Πογκμπά: «Μπήκαν ληστές στο σπίτι, ενώ τα μωρά μου βρίσκονταν μέσα!»

Το γεγονός πως θα διέρρηξαν την οικεία του την ώρα που εκείνος αγωνιζόταν και τα παιδιά του κοιμόντουσαν στο δωμάτιο ανακοίνωσε ο Πολ Πογκμπά.

Αντιμέτωπος με ένα τραγικό περιστατικό ήρθε ο Πολ Πογκμπά καθώς την ώρα της χθεσινής (15/3) αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ληστές διέρρηξαν το σπίτι του με τα παιδιά του μάλιστα να κοιμούνται στο δωμάτιο!

Ο Γάλλος μέσος με ανάρτηση στα κοινωνικά μέσα γνωστοποίησε το γεγονός, υπογραμμίζοντας πως του κλάπηκε το αίσθημα ασφάλειας. Επιπλέον ανέφερε πως θα προσφέρει αμοιβή σε όποιον έχει ένα στοιχείο που θα μπορούσε να τους βοηθήσει προκειμένου να βρεθούν οι δράστες.

Αναλυτικά:

«Χθες το βράδυ, οι χειρότεροι εφιάλτες της οικογένειάς μου πραγματοποιήθηκαν όταν κάποιοι μπήκαν μέσα στο σπίτι και το λήστεψαν, ενώ τα μωρά μου κοιμόντουσαν στο δωμάτιό τους.

Οι ληστές έμειναν στο σπίτι για λιγότερα από πέντε λεπτά, αλλά σε αυτό το διάστημα πήραν κάτι πιο πολύτιμο από αυτά που είχαμε στο σπίτι: την αίσθηση ασφάλειας.

Αυτό το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια των τελευταίων λεπτών της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης, όταν ήξεραν ότι δεν θα ήμασταν στο σπίτι. Εγώ κι η σύζυγός μου μπήκαμε στο σπίτι, δίχως να ξέρουμε αν τα παιδιά μας ήταν σώα και αβλαβή. Ως πατέρας, δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα στον κόσμο από το να μην είσαι εκεί για να προστατεύσεις τα παιδιά σου και πραγματικά εύχομαι να μην ζήσει κανείς αυτό που ένιωσα εγώ, χθες το βράδυ.

Γι’ αυτόν τον λόγο θα ήθελα να προσφέρω αμοιβή σε όποιον έχει κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0