Football Talk

Αυξάνεται στο 75% η χωρητικότητα στα γήπεδα από το Σάββατο 12/3!

Αυξάνεται στο 75% η χωρητικότητα στα γήπεδα από το Σάββατο 12/3!

Στο 75% αυξήθηκε η χωρητικότητα των φιλάθλων στα γήπεδα, από το πρωί του Σαββάτου (12/3, 06:00).

Στην κανονικότητα φέρεται να επιστρέφει και η κατάσταση σχετικά με τους φιλάθλους στα γήπεδα. Συγκεκριμένα από το πρωί του Σαββάτου (12/3) τέθηκε σε ισχύ η αύξηση της χωρητικότητας στο 75%.

Η απόφαση:

«Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, με πληρότητα έως εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) της χωρητικότητας.

Η δυνατότητα παρουσίας θεατών υφίσταται αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες κατά το τελευταίο τρίμηνο θεατές, σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9 και έως πέντε τοις εκατό (5%) του επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους και μη νοσήσαντες ανήλικους.

Οι ανήλικοι εισέρχονται με βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test), σύμφωνα με τις παρ. 2 και 3 του άρθρου 9, ή με δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests και, όπου υπάρχει η δυνατότητα, διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος και κατά την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0