Football Talk

Καλούνται σε απολογία Λεονάρντο και Ελ Κελαϊφί για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών στο Μπερναμπέου!

Καλούνται σε απολογία Λεονάρντο και Ελ Κελαϊφί για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών στο Μπερναμπέου!

Έξαλλοι ήταν μετά την λήξη της αναμέτρησης  με την Ρεάλ Μαδρίτης οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Ελ Κελαϊφί και τον Λεονάρντο να μπαίνουν στα αποδυτήρια των διαιτητών και να κάνουν τα παράπονά τους σε έντονο τόνο. Το περιστατικό αυτό εξετάζει η UEFA και όπως όλα δείχνουν, αμφότεροι θα κληθούν σε απολογία.

Σε απολογία αναμένεται να κληθούν άμεσα ο Ελ Κελαϊφί και ο Λεονάρντο, οι οποίοι ήταν έξαλλοι μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την Ρεάλ Μαδρίτης με 3-1. Συγκεκριμένα, φημολογείται πως αμφότεροι εισέβαλλαν στα αποδυτήρια των διαιτητών, διαμαρτυρόμενοι για το πρώτο γκολ των Μαδριλένων.

Υποστήριξαν σε έντονο ύφος πως υπάρχει φάουλ στον Ντοναρούμα και πως επί της ουσίας αυτός είναι και ο λόγος που η ομάδα τους αποκλείστηκε. Άμεση συνέπεια αυτών, αποτέλεσε η άμεση αντίδραση της UEFA, η οποία σύμφωνα με το The Athletic θα τους καλέσει σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Γενικότερα, η ένταση στο στρατόπεδο των Παριζιάνων είναι τεταμένη και η αντίδραση των διοικούντων της ομάδας, ήταν δεδομένα εκρηκτική!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0