Football Talk

Ρεάλ Μπέτις – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2: Γράπωσαν την ευκαιρία οι «αετοί», αγνώριστη αμυντική λειτουργία από τους Ανδαλουσιάνους! (video)

Ρεάλ Μπέτις – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2: Γράπωσαν την ευκαιρία οι «αετοί», αγνώριστη αμυντική λειτουργία από τους Ανδαλουσιάνους! (video)
Σπουδαία νίκη για την Άιντραχτ που έκανε το πρώτο βήμα (2-1). Στα σχοινιά η ισπανική ομάδα που δέχεται το 14ο γκολ σε εννέα ευρωπαϊκούς αγώνες αλλά συνεχίζει να ελπίζει λόγω… Μπράβο.

Το πρόγραμμα της φάσης των «16» του UEFA Europa League ξεκίνησε από ημέρα… Champions League, καθώς η UEFA αποφάσισε να ορίσει το Μπέτις – Άιντραχτ την Τετάρτη (9/3). Με τους Ισπανούς να απογοητεύουν αμυντικά για μία ακόμα φορά και να ηττώνται με το… κολακευτικό για αυτούς, 2-1 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι Ανδαλουσιάνοι είχαν την κατοχή του αγώνα, χωρίς όμως καμία ουσία, καθώς η ομάδα της Φρανκφούρτης ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 14’ με τον Φίλιπ Κόστιτς, έπειτα από σέντρα-σουτ που αιφνιδίασε τον Κλαούντιο Μπράβο. Παρόλα αυτά, 15’ αργότερα οι γηπεδούχοι συνδυάστηκαν πολύ ωραία και ο Ναμπίλ Φεκίρ εμφάνισε την μπάλα στα δίχτυα με ένα άπιαστο πλασέ στην αριστερή γωνία του Κέβιν Τραπ.

Βέβαια, η χαρά δεν κράτησε αρκετά για τους γηπεδούχους, μιας και ο Ντάιτσι Καμάντα σκόραρε σε κενή εστία, ύστερα από έξυπνη πάσα του Γέσπερ Λίντστρομ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «αετοί» ήταν αυτοί είχαν την ευκαιρία να πετύχουν το τέταρτο γκολ της αναμέτρησης από την άσπρη βούλα, αλλά ο Ράφαελ Σάντος Μπορέ δεν νίκησε τον έμπειρο Χιλιανό τερματοφύλακα. Συνεχίζοντας με πολύ καλό ρυθμό, παρά την «πτώση» της ψυχολογίας της ομάδας του Όλιβερ Γκλάσνερ που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα αλλά δεν το βρήκε τελικά. Οδηγώντας, τη ρεβάνς στη Φρανκφούρτη με οδηγό την ομάδα του για τα προημιτελικά του θεσμού.

Οι ενδεκάδες:

Ρέαλ Μπέτις (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Μπράβο, Σαμπαλί, Πετσέλα, Γκονζάλεθ, Ρουίμπαλ (77’ Τέγιο), Ροντρίγκες, Καρβάλιο (61’ Μιράντα), Κανάλες, Φεκίρ, Χουάνμι (61’ Χοακίν), Ζοσέ (77’ Ιγκλέσιας)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Τούτα, Χιντερέγκερ, Εντικά, Γιάκιτς, Σο, Κνάουφ, Κόστιτς, Λίντστρομ (73’ Χάουγκε), Καμάντα (78’ Λεντς), Μπορέ (86’ Λάμερς)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0