Football Talk

Σαλάχ: «Ίσως έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση!»

Σαλάχ: «Ίσως έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση!»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ παραχώρησε δηλώσεις μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Champions League, παρά την ήττα με 1-0 (08/03) από την Ίντερ!

Σχετικά Άρθρα

Στις μεγάλες χαμένες ευκαιρίες τόσο του ίδιου, όσο και της Λίβερπουλ γενικότερα, αλλά και στην υπερβολική αυτοπεποίθηση της ομάδας του στάθηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά το πέρας της αναμέτρησης με την Ίντερ. Οι «Reds» ηττήθηκαν μεν, αλλά πέρασαν δε, και έχουν την ευκαιρία πλέον, σύμφωνα με τον Αιγύπτιο σούπερ σταρ, να μάθουν από «πάθημά» τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Χάσαμε ένα παιχνίδι, που ίσως μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση. Ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού μας, έχουμε υπερβολική αυτοπεποίθηση. Είναι μία καλή αφορμή για να το σκεφτούμε, να μάθουμε από αυτό και να συνεχίσουμε.

Πάντοτε είναι σημαντική η νίκη, αλλά κάποιες φορές όπως σήμερα, που είχαμε τρία δοκάρια, που χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ίσως να μην είναι δυνατή. Από τα πρώτα λεπτά αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Μόνο εγώ σημάδεψα δύο φορές το δοκάρι. Ίσως στο επόμενο παιχνίδι βάλω τρία γκολ. Ωστόσο, δεν με νοιάζει ιδιαίτερα. Μου αρκεί ότι η ομάδα πέρασε στην επόμενη φάση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0