Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα: Αμφίβολοι λόγω ίωσης Λοντίγκιν και Καραχάλιος

ΠΑΣ Γιάννινα: Αμφίβολοι λόγω ίωσης Λοντίγκιν και Καραχάλιος
Αυξάνονται τα προβλήατα στον ΠΑΣ Γιάννινα όσο μειώνονται οι πιθανότητες να αγωνιστούν με Βόλο οι Λοντίγκιν και Καραχάλιος.
Στην τελευταία αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενηθεί από τον Βόλο, σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση για θέση τους στην εξάδα. Οι Ηπειρώτες θέλουν πάση θυσία την νίκη για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στα play off, καθώς βρίσκονται στην έβδομη θέση, έναν βαθμό πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, όμως, ίσως χρειαστεί να «παλέψει» χωρίς Λοντίγκιν και Καραχάλιο. Όπως αναφέρεται, οι δύο ποδοσφαιριστές είναι εκτός καθώς ταλαιπωρούνται με ίωση και η συμμετοχή τους στο Βόλο είναι αμφίβολη.

Αμφότεροι δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή (04/03) ενώ φυσικά υπάρχουν ανησυχίες και για Covid. Και οι δύο έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης του ιού και αναμένουν τα αποτελέσματα. Αν είναι θετικοί φυσικά δεν θα αγωνιστούν και θα δημιουργήσουν πονοκέφαλο στον κύριο Μεταξά, ενώ σε διαφορετική περίπτωση και αν καταφέρουν να είναι έτοιμοι, ο ΠΑΣ θα πάει στο Πανθεσσαλικό με όλα τα «όπλα» του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0