Football Talk

Europa Conference League: «Άλωσε» την Τουρκία η Σλάβια Πράγας, «βήμα» πρόκρισης για Αϊντχόφεν και Ραπίντ Βιέννης! (video)

Europa Conference League: «Άλωσε» την Τουρκία η Σλάβια Πράγας, «βήμα» πρόκρισης για Αϊντχόφεν και Ραπίντ Βιέννης! (video)
H Σλάβια Πράγας έφυγε με το διπλό από το Σουκρού Σαράτσογλου (2-3 την Φενερμπαχτσέ), την ώρα που Αϊντχόφεν και Ραπίντ Βιέννης πήραν προβάδισμα πρόκρισης στους «16» του Europa Conference League.

Εκπληκτική εμφάνιση από τη Σλάβια Πράγας που πέρασε από την Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας 3-2 της Φενέρμπαχτσε, βάζοντας γερές βάσεις πρόκρισης στους «16» του Europa Conference League! Με γκολ στο 11’ η Αϊντχόφεν πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Μακάμπι, ενώ η Ραπίντ Βιέννης επικράτησε με 2-1 της Φίτεσε.

Το βλέμμα ήταν στραμμένο στην αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης όπου μπορεί στο πρώτο ημίχρονο Φενέρμπαχτσε και Σλάβια Πράγας να μην πρόσφεραν ιδιαίτερο θέαμα όμως έδωσαν ρεσιτάλ στο δεύτερο.

Ο Τραορέ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ καθώς βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή για να πάρει το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή κάνοντας το 0-1 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Η Φενέρ με την έναρξη του δεύτερου μέρους έφερε το ματς στα ίσια. Με ωραίο πλασέ στην κίνηση και χωρίς να καθυστερήσει στην εκτέλεσή του, ο Δημήτρης Πέλκας διαμόρφωσε το 1-1 στο 58’. 



Ωστόσο οι φιλοξενούμενου χρειάστηκαν λίγα μόλις λεπτά για να πάρουν και πάλι τα ηνία. Στο 62’ ο Όντρεϊ Λινγκρ έκανε το 1-2 και στο 64’ ο Ντόρλεϊ το 1-3 μετά από μεγάλο λάθος της αντίπαλης άμυνας. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Φενέρ ήταν να μειώσει με τον Καντίογλου στο 83’ στο τελικό 2-3.



Στα άλλα ματς των 19:45 στα νοκ-άουτ του Europa Conference League, Ραπίντ Βιέννης και Αϊντχόφεν πήραν σκορ πρόκρισης απέναντι σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Φίτεσε, 2-1 και 1-0 αντίστοιχα. Ωστόσο όλα είναι ανοιχτά ενόψει των επαναληπτικών.




Συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα των τεσσάρων πρώτων παιχνιδιών του Europa
Conference League:

Αϊντχόφεν – Μακάμπι 1-0 (11’ Κόντι Χάκπο)

Ραπίντ Βιέννης – Φίτεσε 2-1 (1’ Φέρντι Ντράιφ, 16’ Μάρκο Γκριουλ – 74’ Λοΐς Οπεντά)

Φενέρμπαχτσε – Σλάβια Πράγας 2-3 (58’ Πέλκας, 83’ Καντίογλου - 45’ Τραορέ, 62’ Όντρεϊ Λινγκρ, 64’ Ντόρλεϊ)

Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ 1-0 (20’ Άντερσον)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0