Football Talk

Ήρθε η ώρα να σταματήσει το αρνητικό ρεκόρ του Ρονάλντο στο 2022 απέναντι στην Μπράιτον;

Ήρθε η ώρα να σταματήσει το αρνητικό ρεκόρ του Ρονάλντο στο 2022 απέναντι στην Μπράιτον;

Την δυνατότητα που έχει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, οφείλει να εκμεταλλευτεί απέναντι στην Μπράιτον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με όλα τα φώτα να στρέφονται σαφώς στον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει «ισοφαρίσει» την μεγαλύτερη… ανομβρία της καριέρας του!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι καλά, το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στις τάξεις της είναι αρνητικό και ο Ραλφ Ράνγκνικ μετά τις απρόσμενες ισοπαλίες με Μπέρνλι και Σαουθάμπτον φαίνεται πως βιώνει για πρώτη φορά μία πίεση από τα Μέσα του Μάντσεστερ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πιθανότατα έχει επηρεαστεί από όσα λαμβάνουν χώρα στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων», ενώ η πιθανότητα να δει την Γιουνάιτεντ και τον… εαυτό του, να μένουν εκτός Champions League όλο ένα και μεγαλώνει, αν αναλογιστεί κανείς τα ματς που ακολουθούν και το γεγονός πως Άρσεναλ, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ έχουν τον ίδιο στόχο.

Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επανέλθει σε τροχιά τετράδας, είναι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της να σταματήσει μία πρωτοφανή αφλογιστία.

Δεν έχει σκοράρει εντός του 2022 και παραμένει για σχεδόν 50 ημέρες δίχως γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, με τον τελευταίο πανηγυρισμό του να «διεξάγεται» στις 30 Δεκεμβρίου και στο 3-1 με αντίπαλο την Μπέρνλι.

Έκτοτε, μεσολάβησαν έξι ματς, η Γιουνάιτεντ αντιμετώπισε και πάλι το σύνολο του Σον Ντάις, αλλά η μετριότητα που την διακατέχει φαίνεται πως έχει αντιστρέψει αρνητικά την ψυχολογία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με τα έξι δικά του ματς μάλιστα δίχως γκολ, ο επιθετικός της ομάδας του Ράνγκνικ επέστρεψε σε εποχές… 2009. Στον τελευταίο δηλαδή μήνα της παρουσίας του στο Μάντσεστερ, προτού αποχωρήσει για την Ρεάλ Μαδρίτης, με την ιστορία έπειτα να είναι γνωστή!

Μένει πλέον να δούμε, αν το ματς απέναντι στην Μπράιτον θα είναι και αυτό που θα δώσει στον Πορτογάλο την δυνατότητα να ξανά βρει τον εαυτό του. Δεδομένα, οι «γλάροι» δεν θα αποτελέσουν εύκολη λεία, αλλά το «στοίχημα» της Γιουνάιτεντ είναι να ξαναβρεί τον δικό της… Ρονάλντο!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0