Football Talk

ΟΦΗ: Στα χνάρια του Νοέμβρη, αναζητά κι έναν αήττητο Φλεβάρη! (video)

ΟΦΗ: Στα χνάρια του Νοέμβρη, αναζητά κι έναν αήττητο Φλεβάρη! (video)

Με τον ΟΦΗ να έχει στο μυαλό του το αήττητο σερί του Νοέμβρη, ο σύλλογος του Ηρακλείου επιθυμεί να σημειώσει το ίδιο ρεκόρ, που ήδη έχει ξεκινήσει, και τον Φλεβάρη.

Παίζοντας πολύ ωραίο και συγκεντρωμένο ποδόσφαιρο ο ΟΦΗ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επικρατώντας με 2-1 του Βόλου στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», προκειμένου να ανέβει στην 7η θέση του πρωταθλήματος. Σφραγίδα στον θρίαμβο έβαλαν οι Πραξιτέλης Βούρος και Τζον Τοράλ, με τον πρώτο μάλιστα να σκοράρει για δεύτερη φορά φέτος αλλά και στην καριέρα του γενικά.

Με τον τρόπο αυτό οι Κρητικοί κατάφεραν να γράψουν τη δεύτερη διαδοχική νίκη το τελευταίο διάστημα, έχοντας σημειώσει την 21η αγωνιστική (προηγούμενη για τον ίδιο λόγω της αναβολής του ματς με τον Ατρόμητο) μια μεγάλη ανατροπή και νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-2.


Κάνοντας μια αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν, βρίσκει κανείς πως οι περισσότερες διαδοχικές νίκες του κρητικού συλλόγου φέτος φτάνουν μέχρι τις 3! Ο λόγος για τις νίκες επί του Ατρομήτου, του Βόλου αλλά και του Ιωνικού – σε όλες τις αναμετρήσεις δηλαδή που έδωσε τον περασμένο Νοέμβρη.

Με τις δύο αυτές νίκες λοιπόν ο ΟΦΗ είναι αήττητος σε δύο αναμετρήσεις και συνεπώς σε όλες όσες έχει δώσει εντός του Φεβρουαρίου. Και οι επόμενες αγωνιστικές πρέπει σίγουρα να δίνουν ελπίδες στην ομάδα για την αύξηση των διαδοχικών θετικών αποτελεσμάτων. Ο λόγος; Πολύ απλά γιατί στο χέρι του είναι να επιβεβαιώσει το παρελθόν του στο… μέλλον!

vouros.jpg

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της Super League φέρνει στον δρόμο της ομάδας – όπως είναι λογικό – τον Ατρόμητο στις 16/02 και τον Ιωνικό στις 19/02. Εάν οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Νιόπλια δείξουν την ίδια σοβαρότητα και πείσμα, τότε τα θετικά αποτελέσματα δεν θα είναι αδύνατο να έρθουν.

Βέβαια θα χρειαστεί μια υπερπροσπάθεια από όλους αφού οι Νικαιώτες τουλάχιστον προέρχονται από ένα εντυπωσιακό «διπλό» λυγίζοντας τον Αστέρα στην Τρίπολη. Πάντως μόνο ο εαυτός τους μπορεί να σταθεί εμπόδιο από το να κάνουν τον ΦεβρουάριοΝοέμβρη!

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0