Football Talk

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εσπανιόλ 2-1: Ολική ανατροπή σε 10 λεπτά κι ένα βήμα πιο κοντά στην Ευρώπη!

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Εσπανιόλ 2-1: Ολική ανατροπή σε 10 λεπτά κι ένα βήμα πιο κοντά στην Ευρώπη!

Ένα βήμα πριν από την πόρτα της Ευρώπης βρίσκεται η Αθλέτικ Μπιλμπάο, έπειτα από τη νίκη της κόντρα στην Εσπανιόλ.

Πραγματοποιώντας μια επική ανατροπή η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε 2-1 της Εσπανιόλ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της La Liga. Με τη νίκη αυτή η φιναλίστ του Copa Del Rey ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας, όντας μια ανάσα από την… ευρωπαϊκή ζώνη.

Από τα πρώτα μόλις λεπτά το ματς εξελίχθηκε σε ροντέο! Η Εσπανιόλ έφτασε πολύ γρήγορα σε ένα γκολ, με τον Βιλχένα να δοκιμάζει το πόδι του μέσα από την περιοχή και να κάνει το 1-0 στο 3’.

Η Μπιλμπάο, ωστόσο, κατάφερε να φτάσει σε μια άμεση αντίδραση! Μόλις δύο λεπτά αργότερα (5’) ο Σανθέτ έγινε δέκτης μιας πάσας του Γκαρθία και με ωραίο σουτ, έγραψε το 1-1.

Τα πράγματα για τους γηπεδούχους έγιναν ακόμη καλύτερα, με τον Μαρτίνεθ να φτάνει στην απόλυτη ανατροπή! Συγκεκριμένα στο 16’ ο 30χρονος, εκμεταλλευόμενος την τέλεια σέντρα του Ντάνι, σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους και με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-1!

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Λέκουε, Ντάνι, Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα, Μπερενγκέρ, Γκαρθία, Ζαράγκα, Σεράνο, Σανθέτ, Γκαρθία (58’ Βέσγκα)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Λόπεθ, Χιλ, Γκόμεθ, Καμπρέρα, Πεντρόσα, Μορλάνες, Ντάρντερ, Βιλχένα, Μελέντο (63’ Εμπάρμπα), Πουάντο, Ντιμάτα (63’ Μορόν)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0