Football Talk

Επίσημη πρόταση της Πάρμα σε Μπουλάρι – Τα δεδομένα της υπόθεσης! (video)

Επίσημη πρόταση της Πάρμα σε Μπουλάρι – Τα δεδομένα της υπόθεσης! (video)

Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι έχει δεχθεί επίσημη κρούση από την ομάδα της Serie B και το BN Sports σας μεταφέρει τα δεδομένα της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι αποτέλεσε ένα από τα κορυφαία ταλέντα του Ολυμπιακού και από τον περασμένο Φλεβάρη, ήταν μέλος της πρώτης ομάδας του Ατρομήτου. Ο 20χρονος επιθετικός ήθελε να βρει χρόνο συμμετοχής αλλά στο Περιστέρι δεν κατάφερε να κάνει επίσημη παρουσία, με αποτέλεσμα από το καλοκαίρι να είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η «tuttomercatoweb» αποκάλυψε πως ομάδες από τη Serie B ενδιαφέρονται για τον Αλβανό επιθετικό, όμως αποκλειστικές πληροφορίες του BN Sports αναφέρουν πως η Πάρμα είναι ο σύλλογος που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ζαγαρίτη έχει ξεχωρίσει τον 20χρονο άσο και έχει προχωρήσει στην απόκτησή του. Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής μοιάζει θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στη γειτονική χώρα, όμως η υπόθεση δεν είναι τόσο εύκολη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μπουλάρι θέλει να πάει σε μία ομάδα όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής, κάτι που στην Πάρμα δεν είναι τόσο εύκολο να συμβεί ή τουλάχιστον, να εγγυηθεί. Φυσικά, δεν σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής δεν βλέπει με καλό μάτι την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά ακόμα δεν έχει πάρει την οριστική απόφασή του.

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0