Football Talk

Οι οπαδοί μίλησαν: Το γήπεδο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, κορυφαίο στην Ευρώπη!

Οι οπαδοί μίλησαν: Το γήπεδο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, κορυφαίο στην Ευρώπη!
Ήταν κοινό... μυστικό, πλέον επιβεβαιώνεται κι από επίσημες έρευνες: Το Signal Iduna Park, η εμβληματική έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ αποτελεί το αγαπημένο γήπεδο των ευρωπαίων φιλάθλων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το Καμπ Νόου και το Σαντιάγο Μπερναμπέου!
 
Τι κι αν βρίσκεται στη δεύτερη θέση της Bundesliga, εκτός Κυπέλλου και εκτός Champions League; Υπάρχει κάτι στο οποίο η Μπορούσια Ντόρτμουντ παραμένει εκτός συναγωνισμού: το γήπεδό της! 
 
Σύμφωνα με μία από τις κορυφαίες ιστοσελίδες της Ευρώπης, στη σύγκριση τιμών, τη Money.co.uk, το Signal Iduna Park αποτελεί το Νο.1 στις επιλογές των φίλων του ποδοσφαίρου, ανάμεσα σε 140 γήπεδα. Η εν λόγω εταιρεία συγκέντρωσε κριτικές, στοιχεία και αποτελέσματα από τρεις διαφορετικές πηγές (Tripadvisor, Google και Football Ground Map). 
 

Η έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ συγκέντρωσε μία βαθμολογία στο 4.57 με άριστα το 5, γεγονός που κατέταξε το «κίτρινο τείχος» στην κορυφή της Ευρώπης, παρά το γεγονός πως στο τελευταίο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ φιλοξένησε μόλις 750 θεατές, λόγω κορονοϊού. 
 
Καθώς φαίνεται, τα γεμάτα γήπεδα της Premier League, για παράδειγμα, δεν κατάφεραν να... καταβάλουν το σχεδόν άδειο των Βεστφαλών στη συγκεκριμένη ψηφοφορία. Έφτασαν κοντά, ωστόσο, με το γήπεδο της Τότεναμ να έρχεται δεύτερο μαζί με το εθνικό στάδιο της Βαρσοβίας, το Καμπ Νόου και το Σαντιάγο Μπερναμπέου.
 
Ευχάριστη έκπληξη ήταν το Alte Försterei, έδρα της Ουνιόν Βερολίνου, που συγκέντρωσε 4.50 βαθμούς και βρέθηκε όγδοο στην Ευρώπη, μπροστά από το γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου που αναδείχθηκε 11ο!
 
Από την άλλη πλευρά, τις χειρότερες κριτικές τις δέχτηκε το Κάρλο Καστελάνι στην Τοσκάνη, με την ιστορική έδρα της Έμπολι να βρίσκεται στην τελευταία θέση, μετά την κριτική των φιλάθλων.
1663+ Επιλογές στην Parimatch για το Αλαβές — Ράγιο Βαγιεκάνο | by  Parimatch Cyprus | Medium

Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0