Football Talk

Γέβτιτς: «Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ»

Γέβτιτς: «Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ»

Την πεποίθησή του πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να έχει σκοράρει εξέφρασε ο Ντάρκο Γέβτιτς.

Σχετικά Άρθρα

Ισόπαλο χωρίς σκορ έληξε το ματς ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας. Έπειτα από το ματς ο Ντάρκο Γέβτιτς σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV στάθηκε στο γεγονός πως η «Ένωση» θα μπορούσε να είχε βρει κάποιο τέρμα, ενώ σχολίασε και την συνολική εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν χαρούμενοι μετά το τελευταίο ματς. Συζητήσαμε κι αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε σήμερα ήταν να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά για να φύγουμε με κάτι θετικό. Κάναμε σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες. Μπορούσαμε να φύγουμε περισσότερο χαρούμενοι αν εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες και σκοράραμε κάποιο γκολ, γιατί δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Παίξαμε με βάση ότι έχουμε και ένα δεύτερο ματς στην έδρα μας. Κυνηγήσαμε το εκτός έδρας γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Σε γενικές γραμμές κάναμε καλό παιχνίδι».

Για τη συγκέντρωση της ομάδας στην Τούμπα κι αν είναι οδηγός για τη συνέχεια:

«Δεν ξέρω αν θα είναι οδηγός αυτό το ματς. Θα πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας όμως. Κανείς δεν μας εγγυάται ότι και στο επόμενο παιχνίδι θα έχουμε συγκέντρωση αν δεν το έχουμε στο μυαλό μας. Αν προσπαθήσουμε να αποφύγουμε αυτά τα λεπτά που σε προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε συγκέντρωση θα είναι καλύτερα τα πράγματα».

 Για την προσωπική του απόδοση:

«Είναι αλήθεια ότι δεν είχα πολλά λεπτά συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια. Εγώ πρέπει να είμαι πάντα έτοιμος όποτε μου το ζητά ο προπονητής. Είμαι ικανοποιημένος από τη συμμετοχή μου. Θα ήμουν περισσότερο αν είχα σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο γιατί θα είχα βοηθήσει την ομάδα μου. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω την ομάδα μου όποτε μου ζητηθεί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0