Football Talk

Παπασταθόπουλος: «Τακτικά ήμασταν καλοί - Ο Μανωλάς μας βοήθησε πολύ!» (video)

Παπασταθόπουλος: «Τακτικά ήμασταν καλοί - Ο Μανωλάς μας βοήθησε πολύ!» (video)
Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά τη «λευκή» ισοπαλία της ομάδας του, απέναντι στον Παναθηναϊκό (16/01)
Σχετικά Άρθρα
Ικανοποιημένος από την τακτική προσήλωση του Ολυμπιακού, παρουσιάστηκε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά την ισοπαλία των «ερυθρολεύκων» με τον Παναθηναϊκό (16/01, 0-0), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Σαν αποτέλεσμα σύμφωνα με την εικόνα μας αφήνει ικανοποιημένους. Τακτικά, γιατί επιθετικά δεν βγάλαμε κάτι ιδιαίτερο. Ξεκινάμε την επίθεση από την άμυνα. Σήμερα παίξαμε με ένα σύστημα που μας βοήθησε τακτικά να είμαστε καλοί και είναι κάτι που θα το βελτιώσουμε με τον χρόνο».

Για την επιστροφή του Κώστα Μανωλά: 

«Ο Κώστας είναι ένας παίκτης που θα χρειαστεί χρόνο διότι είχε διάστημα αποχής. Όλοι ξέρουμε την ποιότητά του. Σήμερα ήταν πολύ καλός και μας βοήθησε πολύ. Συνεχίζουμε τη δουλειά για να βελτιωθούμε. Σίγουρα το ότι είμαστε αήττητοι είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Εμείς δεν κοιτάμε τον 2ο ή τον 3ο αλλά το τι κάνουμε εμείς».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0