Football Talk

Κόπα Άφρικα: Απίστευτο «ευτράπελο» στο Τυνησία - Μάλι, ο διαιτητής έληξε το ματς στο 85'! (video)

Κόπα Άφρικα: Απίστευτο «ευτράπελο» στο Τυνησία - Μάλι, ο διαιτητής έληξε το ματς στο 85'! (video)
Ο διαιτητής της αναμέτρησης της Τυνησίας με το Mάλι έγινε ο «πρωταγωνιστής» του αγώνα, καθώς σφύριξε για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού σε πρώτο χρόνο στο 85' και εν τέλει στο 89:50!

Σε φαρσοκωμωδία μετατράπηκε η αναμέτρηση της Τυνησίας με το Μάλι για την πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου του Κόπα Άφρικα. Το Μάλι πήρε τη χάρη στον εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κονέ στο 48' και την φανταστική απόκρουση του Μουνκόρο σε εκτέλεση πέναλτι του Καζρί στο 77', όμως «πρωταγωνιστής» ήταν ο διαιτητής Τζάνι Σικάζουε.

Ο «ρεφ» από τη Ζάμπια σφύριξε για την ολοκλήρωση του αγώνα μόλις στο 85ο λεπτό! Οι άνθρωποι της Τυνησίας όπως ήταν λογικό «έπεσαν» πάνω του με τον διαιτητή να καταλαβαίνει το λάθος του και να επικαλείται πρόβλημα στο ρολόι του του.

Πλέον οι εξελίξεις έχουν πάρει διαστάσεις κανονικής... φαρσοκωμωδίας, με την διοργανώτρια αρχή του Copa Africa να βγάζει στην σέντρα τον Τζάνι Σικάζουε, την ίδια ώρα που αμφότερες οι αποστολές ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στα λεωφορεία. Ακόμα και οι περισσότεροι οπαδοί είχαν αποχωρήσει από τις εξέδρες και όσοι έμειναν ενημερώθηκαν από τα μεγάφωνα πως τα τελευταία λεπτά πρόκειται να διεξαχθούν κανονικά!

Το Μάλι βγήκε κανονικά στο γήπεδο, οι Τυνήσιοι, ωστόσο, αρνήθηκαν να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Μάλιστα, σύμφωνα με αφρικανικά ΜΜΕ «πατούν» σε μια διάταξη που προβλέπει επανάληψη ολόκληρου του αγώνα αν αυτός δεν ολοκληρωθεί στον προβλεπόμενο χρόνο! Έτσι παρότι το φύλλο αγώνα έκλεισε με νικήτρια την ομάδα του Μάλι, είναι πιθανό να υπάρξει... τρίτο ημίχρονο στην αναμέτρηση και τελικά επαναληπτικό παιχνίδι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Τυνησία θα απευθυνθεί σε όλες τις ποδοσφαιρικές αρχές και θα επιστρατεύσει όλα τα ένδικα μέσα για να αρχίσει από την αρχή ο αγώνας και να μη μετρήσει η νίκη του Μάλι. Την ίδια ώρα, η CAF φέρεται να μην επιθυμεί κάτι τέτοιο, θεωρώντας ότι θα πληγεί ως προς τους χορηγούς της.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0