Football Talk

La Liga: Λύτρωσε τη Σεβίλλη ο Μιρ και κυνηγάει τη Ρεάλ Μαδρίτης - Αρνείται να χάσει στην έδρα της η Ράγιο Βαγιεκάνο

La Liga: Λύτρωσε τη Σεβίλλη ο Μιρ και κυνηγάει τη Ρεάλ Μαδρίτης - Αρνείται να χάσει στην έδρα της η Ράγιο Βαγιεκάνο
Με το δικό της... 1-0 επικράτησε η Σεβίλλη κόντρα στη Χετάφε. Στο -5 από την Ρεάλ Μαδρίτης. Υπερασπίστηκε το αήττητο στην έδρα της η Ράγιο, 1-1 με την Μπέτις.


Η Σεβίλλη μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά της από την Ρεάλ Μαδρίτης, χάρη στο γκολ του Ράφα Μιρ και... συνεχίζει το κυνήγι για το πρωτάθλημα. Ενώ, η Ρεάλ Μπέτις δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στο Βαγιέκας, λόγω της αποβολής του Άλεξ Μορένο

Ο Ράφα Μιρ άνοιξε το σκορ με ένα εξωπραγματικό τακουνάκι που πέρασε μέσα από τα χέρια του Νταβίντ Σόρια στο 22ο λεπτό και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Ζουλέν Λοπετέγκι. Σε έναν αγώνα που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα η ομάδα της Ανδαλουσίας από την Χετάφε του Κίκε Φλόρες, που παραμένει στη 16η θέση της βαθμολογίας. 

Λίγο νωρίτερα, η Ράγιο Βαγιεκάνο υποδέχτηκε τη Ρεάλ Μπέτις σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο. Με την αναμέτρηση να παίρνει «φωτιά» στο 33ο λεπτό, όταν Άλεξ Μορένο αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για επικίνδυνη προβολή πάνω στον Ίσι Παλαθόν. Με αποτέλεσμα να του «ανοίξει» το κεφάλι και να χρειαστεί ιατρική βοήθεια. Παρά την αποβολή, οι Ανδαλουσιάνοι πήραν κεφάλι στο προβάδισμα με τον Σέρχιο Κανάλες που σκόραρε σε κενή εστία, μετά από πολύ ωραία ασίστ του Έκτορ Μπεγιερίν.

Όμως, οι φιλοξενούμενοι παρά τις τρομερές επεμβάσεις του Ρούι Σίλβα δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους 1-0 και έτσι ο Ιβάν Μπαλίου ισοφάρισε το ματς σε 1-1 και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Η οποία συνεχίζει το αήττητο σερί στην έδρα της, έχοντας οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες σε δέκα αναμετρήσεις στο Βαγιέκας.

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0