Football Talk

Αλκογιάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Προβλημάτισε αλλά… προκρίθηκε η «Βασιλίσσα»! (video)

Αλκογιάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Προβλημάτισε αλλά… προκρίθηκε η «Βασιλίσσα»! (video)

Δίχως να ιδρώσει αλλά ούτε και να… εντυπωσιάσει, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ισπανίας, νικώντας την Αλκογιάνο με 3-1.

Λίγο μετά την νίκη-πρόκριση της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Λινάρες, ήταν η σειρά της Ρεάλ Μαδρίτης να κάνει το καθήκον της επί της Αλκογιάνο. Ο Κάρλος Αντσελότι έκανε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα και ήθελε να δώσει την ευκαιρία σε διάφορα πρόσωπα. Όμως, λίγοι άρπαξαν την ευκαιρία.

Οι «μερένχες» προβλημάτισαν αρκετά με την εμφάνισή του, δεδομένου πως αντιμετώπιζαν μία ομάδα της τρίτης κατηγορίας Ισπανίας. Συγκεκριμένα, δέχθηκαν αρκετές τελικές προσπάθειες, όμως προκρίθηκαν στο σκορ, με υπέροχη κεφαλιά του Μιλιτάο.

Συγκεκριμένα, στο 38ο λεπτό, ο Ροντρίγκο εκτέλεσε το κόρνερ, ο πορτιέρο της Αλκογιάνο έκανε κακή έξοδο και ο Βραζιλιάνος στόπερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στη συνέχεια, η ομάδα της Μαδρίτης κατέβασε στροφές και άφησε την Αλκογιάνο να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.

Έπειτα από ένα νωθρό δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο της ισοφάρισης. Συγκεκριμένα, ο Βέγκα κουβάλησε τη μπάλα μέχρι τη περιοχή της Ρεάλ, την έφερε στο αριστερό και με δυνατό σουτ νίκησε τον Λούνιν για το 1-1 στο 66ο λεπτό. Όπως ήταν φυσικό, το ματς πήρε φωτιά αλλά ήταν και η στιγμή για να ξυπνήσει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Δέκα λεπτά κράτησε η χαρά για τους γηπεδούχους, όταν ο Έντεν Αζάρ βρήκε τον Μάρκο Ασένσιο και εκείνος με την σειρά, έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους «μερένχες». Πριν καλά-καλά συνέλθει η Αλκογιάνο, ήρθε και τρίτο γκολ. Αυτή τη φορά, ο Χοσέ Χουάν Φιγκέιρας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Με το σκορ στο 3-1, τα τελευταία λεπτά ήταν διαδικαστικά, με την Ρεάλ Μαδρίτης να φτάνει σε μία άνετη νίκη αλλά, ταυτόχρονα να προβληματίζει αρκετά με την εμφάνισή της. Η ουσία είναι πως θα βρίσκεται κανονικά στη φάση των «16» του Copa del Rey.

Αλκογιάνο: Χουάν, Λίγιο, Καρμπονέγ (80’ Χάβι Γκαρσία), Μπλάνκο (60’ Χούλι), Φερίθ, Μιράνδα (60’ Ιανόλ Γκαρσία), Χουανάν, Άντι (60’ Ραούλ), Αντόν, Μουράδ, Βέγα (80’ Ρεβέρτ)

Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν, Μαρσέλλο, Αλάμπα (86’ Βαγιέχο), Νάτσο, Μιλιτάο, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά (77’ Κρόος), Αζάρ (77’ Ίσκο), Μαριάνο Ντίαθ (48’ Ασένσιο), Ροδρίγο (86’ Θεμπάγιος)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0