Football Talk

Δεν έχει χάσει στο τελευταίο ματς της χρονιάς από το… 2011 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δεν έχει χάσει στο τελευταίο ματς της χρονιάς από το… 2011 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Λίγη ώρα απομένει για την έναρξη της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπέρνλι στο Όλντ Τράφορντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να επιθυμούν να συνεχίσουν την παράδοση που τους θέλει να μην χάνουν από το 2011, στο ματς που «κλείνει» το ημερολογιακό έτος.

Προ των πυλών είναι πλέον η τελευταία αναμέτρηση της Premier League για το 2021, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Μπέρνλι στο Όλντ Τράφορντ, με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει… αήττητη υπό τις οδηγίες του Ραλφ Ράνγκνικ.

Η ενδεκάδα που παράταξε ο Γερμανός είναι ιδιαίτερα ισχυρή, με τους Ρονάλντο, Καβάνι, Γκρίνγουντ και Σάντσο να φιγουράρουν όλοι μαζί στο αρχικό σχήμα, για πρώτη φορά σε ολόκληρη την χρονιά.

Ωστόσο, το κίνητρο των «κόκκινων» του Μάντσεστερ, δεν περιορίζεται μόνο στο βαθμολογικό επίπεδο, αλλά και σε μία ιδιαίτερη παράδοσή τους. Ποια είναι αυτή; Το γεγονός πως δεν χάνουν τα τελευταία 10 χρόνια, δηλαδή τις εννέα πιο πρόσφατες σεζόν, στο τελευταίο τους παιχνίδι στο έτος.

Αντιθέτως μάλιστα, μετρούν έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες, με την Μπλάκμπερν να είναι η τελευταία ομάδα που «πλήγωσε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προτού αλλάξει ο χρόνος. Το ματς είχε λάβει χώρα στο Όλντ Τράφορντ, είχε ολοκληρωθεί με 3-2 υπέρ των φιλοξενούμενων και σηματοδότησε την έναρξη ενός σερί, που σε λίγη ώρα θα προσπαθήσει να σταματήσει η Μπέρνλι. Μένει να δούμε αν θα το καταφέρει στην τρίτη φορά που... τυχαίνει οι δύο ομάδες να κοντράρονται στο τέλος του χρόνου, με απολογισμό μία νίκη και μία ισοπαλία για τους σημερινούς γηπεδούχους!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την τελευταία της ήττα στο ματς που «κλείνει» την εκάστοτε σεζόν:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Μπρομ 2-0 (2012-13)

Νόριτς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1 (2013-14)

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0 (2014-15)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 0-0 (2015-16)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μίντλεσμπρο 2-1 (2016-17)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι 2-2 (2017-18)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπόρνμουθ 4-1 (2018-19)

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2 (2019-20)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουλβς 1-0 (2020-21)

 
Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0