Football Talk

Γκρανίτ Τσάκα: Έστειλε μήνυμα σε φίλο της Άρσεναλ από την Αμερική και τον προσκάλεσε στο ματς με τη Σίτι!

Γκρανίτ Τσάκα: Έστειλε μήνυμα σε φίλο της Άρσεναλ από την Αμερική και τον προσκάλεσε στο ματς με τη Σίτι!

Μία εκπληκτική χειρονομία έγινε γνωστή πριν από μερικά λεπτά, με πρωταγωνιστή τον Γκρανίτ Τσάκα. Συγκεκριμένα, ο Ελβετός έστειλε μήνυμα με δική του πρωτοβουλία σε έναν φίλο της Άρσεναλ που ήταν απογοητευμένος από την αναβολή της αναμέτρησης με την Γουλβς, μιας και ο ίδιος θα ταξίδευε από την Αμερική για να το παρακολουθήσει, και τον κάλεσε την πρώτη ημέρα του χρόνου στο «Έμιρεϊτς», στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Μπορεί ο κορωνοϊός και οι αναβολές διαφόρων αναμετρήσεων της Premier League να έχουν μπει πλέον για τα καλά στην ζωή μας, όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι αλλαγές είναι πάντα αποδεκτές, ούτε έχουν τις ίδιες συνέπειες σε όλες τις περιπτώσεις.

Ένας φίλος της Άρσεναλ άλλωστε που ζει με την γυναίκα του στην Αμερική, μπορεί να το επιβεβαιώσει χαρακτηριστικά… Συγκεκριμένα, ο φίλος της Άρσεναλ είχε προγραμματίσει για την επέτειό του να ταξιδέψει με την σύζυγό του στην Αγγλία για να παρακολουθήσει το ματς της αγαπημένης του ομάδας με την Γουλβς.

Η αναβολή του παιχνιδιού προκάλεσε τις αντιδράσεις του στα social media, δηλώνοντας απεγνωσμένος, αλλά κάπου εκεί, το σκηνικό ανατράπηκε, καθώς έλαβε στο κινητό του ένα μήνυμα από τον… Γκρανίτ Τσάκα!

Ο Ελβετός του ανέφερε πως έμαθε τι έγινε και πως τον καλεί να παραβρεθεί στις εξέδρες του «Έμιρεϊτς» στο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, ως προσκεκλημένος του ίδιου… Η απάντηση μοιάζει δεδομένη, με την χειρονομία του Γκρανίτ Τσάκα να είναι άξια συγχαρητηρίων!

Αναλυτικά το μήνυμα του Γκρανίτ Τσάκα στον φίλο της Άρσεναλ:

«Γεια σου Τζακ, μόλις επέστρεψα σπίτι από το παιχνίδι και είδα τις αναρτήσεις σου πως εσύ και η γυναίκα σου ταξιδεύατε στην Αγγλία από την Αμερική για το παιχνίδι μας κόντρα στην Γουλβς και κατάλαβα ότι είσαι συγχυσμένος για την αναβολή, μιας και το περιμένατε πολύ καιρό να έρθετε να μας δείτε.

Αν είσαι στο Λονδίνο μέχρι και την 1η Ιανουαρίου, θα ήθελα να σε προσκαλέσω στο ματς της Άρσεναλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, για να σε ευχαριστήσω για την αφοσίωσή σου στην Άρσεναλ! Θα ήταν καλό αυτό για εσένα»;

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0