Football Talk

Κοτσόλης: «Δεν έχει... ταβάνι η Κηφισιά - Θα κάνουμε τα πάντα, για να φτάσει εκεί που έχουμε ονειρευτεί!» (video)

Κοτσόλης: «Δεν έχει... ταβάνι η Κηφισιά - Θα κάνουμε τα πάντα, για να φτάσει εκεί που έχουμε ονειρευτεί!» (video)
Ο τεχνικός διευθυντής της Κηφισιάς, Στέφανος Κοτσόλης, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της COSMOTE TV, μετά την ισοπαλία της ομάδας του με σκορ 1-1 (23/12) απέναντι στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Σχετικά Άρθρα
Πλήρως ικανοποιημένος από τους «καρπούς» που έχει αρχίσει, ήδη, να αποδίδει το ελπιδοφόρο πρότζεκτ της Κηφισιάς, εμφανίστηκε ο Στέφανος Κοτσόλης, τεχνικός διευθυντής της ομάδας, μετά το πέρας της αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ (23/12, 1-1) και τον αποκλεισμό της με συνολικό σκορ 5-1 από τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
 
Για το πρότζεκτ της Κηφισιάς: 
«Είναι ένα πολύ φιλόδοξο εγχείρημα. Έχουμε μία διοίκηση που καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να γιγαντώσει αυτή την ομάδα και νομίζω ότι ήδη, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, έχουμε πετύχει πάρα πολλά, αν αναλογιστούμε με ποιες ομάδες αγωνιζόμασταν πέρσι στη Γ' Εθνική και ότι τώρα μιλάμε, ενώ έχουμε πάρει ισοπαλία από την ΑΕΚ στους «16» του Κυπέλλου. Νομίζω ότι όλοι αντιλαμβάνονται πως αυτή η ομάδα έχει μεγαλώσει, έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή στον κόσμο, με στόχο να γράψει τη δική της ιστορία».
 
Για τον ρόλο του ως τεχνικός διευθυντής:
«Είναι ένα καινούργιο πόστο για μένα. Είμαι ενάμιση χρόνο περίπου στην ομάδα. Ξεκινώντας από τις χαμηλότερες κατηγορίες, ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή περιελάμβανε πολλές αρμοδιότητες, που υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν τις περιλαμβάνει. Καταβάλλω και εγώ τη δικιά μου προσπάθεια, κάνω ότι μπορώ, για να συμβάλω κι εγώ, ώστε να φτάσει η ομάδα εκεί που έχει ονειρευτεί η διοίκηση της».
 
Για το γεγονός πως μία ομάδα ανεβαίνει κατηγορία και μία πάει στα μπαράζ ανόδου:
«Είναι πρωτόγνωρο, όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδες που αγωνίζονται στη Super League 2. Παρόλα αυτά, εμείς φροντίζουμε να παρουσιαζόμαστε ανταγωνιστικοί, να κάνουμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια και στο τέλος να κάνουμε τον απολογισμό μας, για να δούμε πόσο ψηλά θα έχουμε φτάσει. Όπως είπα, συλλέγουμε εμπειρίες, προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και στο τέλος θα δούμε τι έχει καταφέρει η Κηφισιά».
 
Για το αν υπάρχει όριο στα όνειρα του συλλόγου:
«Θεωρώ ότι δεν έχουμε ταβάνι. Όπως είπα, είναι ένας σύλλογος που δημιουργήθηκε από το μηδέν. H διοίκηση καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες. Βλέπετε το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις πώς έχουν βελτιωθεί. Γίνονται έργα στο Ζηρίνειο. Κι εμείς θα θέλαμε ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά αν αναλογιστεί κανείς πως σε αυτόν αγωνίζονται τρεις ομάδες, είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο. Παρόλα αυτά, γίνονται κινήσεις, ώστε η ομάδα να έχει το δικό της γήπεδο, το προπονητικό της κέντρο, δηλαδή όλα αυτά που είναι απαραίτητα για να ξεκινήσει να μεγαλώνει και να φτάσει εκεί που έχει ονειρευτεί».


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0