Football Talk

Σπανός: «Είναι σημαντικό μία μεγάλη ομάδα σαν τον Άρη να σε σκεφτεί»

Σπανός: «Είναι σημαντικό μία μεγάλη ομάδα σαν τον Άρη να σε σκεφτεί»

Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, στάθηκε στη βράβευση από τον Άρη και τόνισε πως το μόνο πράγμα που θέλει είναι να μείνει η ομάδα του στην κατηγορία.

Σχετικά Άρθρα

Ιδιαίτερο ήταν για τον Δημήτρη Σπανό το χθεσινό (20/12) ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος του Άρη. Ο κόουτς του Ιωνικού μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τους «κίτρινους» που τον βράβευσαν για την προσφορά του στην ομάδα, αλλά και τη «μάχη» της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός:

«Είναι υπέρτατη τιμή για μένα και πολύ δυνατά τα συναισθήματα. Είναι σημαντικό μία μεγάλη ομάδα σαν τον Άρη να σε σκεφτεί. Ξέρουν ότι τους αγαπάω και με αγαπάνε. Αν εξαιρέσω πως χάσαμε και στεναχωρήθηκα ήμουν πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τον κόσμο και την διοίκηση. Απ' ότι θυμάμαι, όταν ήμουν στον Άρη, είχαμε δώσει 34 παιχνίδια και είχαμε χάσει μόνο από τον ΟΦΗ. Ήταν μία πολύ καλή ομάδα για τα δεδομένα της εποχής, χωρίς, φυσικά, να μπορεί να συγκριθεί με την σημερινή. Εγώ στο μυαλό μου δεν έχω το φορτίο των -6 βαθμών, αν επιστραφούν μπορεί να φτάσει μέχρι και την 2η θέση. Αλλιώς θα χρειαστεί υπέρβαση».

Για την εικόνα των Θεσσαλονικιών: «Μου άρεσε πολύ και είναι μέσα στις δύο ομάδες που ξεχωρίζω για το γρήγορο ποδόσφαιρο. Ήταν εξαιρετικός ο Άρης στο μεταξύ μας ματς. Η άλλη ήταν ο Παναθηναϊκός. Αναγκαστήκαμε για πρώτη φορά να οπισθοχωρήσουμε τόσο για να μην δεχθούμε γκολ. Έχει το υλικό και τις δυνατότητες για να πάει πολύ ψηλά. Είναι σημαντική η ουσία, το γκολ. Όταν γίνονται τρεις κλασικές ευκαιρίες και δεν μετουσιώνονται σε γκολ, δεν είναι καλό για τέτοιες ομάδες. Στο γκολ υπάρχει μία δυστοκία. Ο Καμαρά κάνει πολύ δουλειά, απλά λείπει ένας επιθετικός που θα μπει μέσα και θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα».

Για τον Άκη Μάντζιο: «Είναι δυνατόν όταν ένας προπονητής ήρθε πέρσι και έκανε αυτή την πορεία, να γίνει κακός μέσα σε μερικούς μήνες; Έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του ο Άκης και ο πρόεδρος λειτούργησε ορθά και τον κράτησε. Τότε ήταν το κακό φεγγάρι του Άρη. Είχε έξι παιδιά από μεταγραφές και δεν είναι εύκολο να προετοιμάσεις την ομάδα. Χρειάζεται χρόνος». Μετά είπε ότι «αυτό που δείχνει η βαθμολογία είναι ότι υπάρχει μία ομάδα που έχει σταθερότητα. Ο Ολυμπιακός δείχνει τον δρόμο που πρέπει να χαράξει κάθε ομάδα, με υπομονή και χτίσιμο σιγά σιγά και, φυσικά, ένας προπονητής πουν θα δουλέψει πάνω από έναν χρόνο, πράγματα που στην Ελλάδα δεν είναι συνηθισμένα».

Για την ομάδα του: «Να μου ευχηθείτε να μείνει η ομάδα μου γρήγορα στην κατηγορία γιατί ομάδες όπως ο Ιωνικός, που λειτουργούν όλα ρολόι, σπανίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαι φωνακλάς και δεν προσέχω τον εαυτό μου. Το μόνο που θέλω είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα μου».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0