Football Talk

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-1: «Χρυσός» Καρέλης γλίτωσε τους Αγρινιώτες! (video)

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-1: «Χρυσός» Καρέλης γλίτωσε τους Αγρινιώτες! (video)

Με τον Νίκο Καρέλη να σκοράρει τρία λεπτά έπειτα από την αλλαγή του, ο Παναιτωλικός πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επικρατώντας 2-1 του Ατρομήτου.

Νικητής από ένα ακόμη ματς – θρίλερ βγήκε ο Παναιτωλικός, επικρατώντας 2-1 του Ατρομήτου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Κομβικό πρόσωπο της αναμέτρησης ο Νίκος Καρέλης, με του οποίου το γκολ οι Αγρινιώτες πήραν το πολυπόθητο τρίποντο.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση για τον Παναιτωλικό! Οι Αγρινιώτες πήραν προβάδισμα από νωρίς, γεγονός που τους χάρισε ένα σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ.

Συγκεκριμένα στο 3ο λεπτό ο Στρούγγης προσπάθησε να διώξει την μπάλα, με την ίδια να φτάνει στα πόδια του Φλόρες. Εκείνος στη συνέχεια απογειώθηκε και με ένα εντυπωσιακό γυριστό έκανε το 1-0. Αυτό είναι και το δεύτερο προσωπικό γκολ του 25χρονου από την Ονδούρα, αλλά και το γρηγορότερο φετινό τέρμα για τους Αγρινιώτες!


Το τέρμα αυτό φάνηκε να παγώνει τον Ατρόμητο. Ο Περιστεριώτες παρά την κατοχή που είχαν, δυσκολεύτηκαν αρκετά να δημιουργήσουν τελικές ευκαιρίες προκειμένου να βρουν την αντίδραση πριν την ανάπαυλα. Φυσικά για αυτό ευθυνόταν η πολύ καλά στημένη αμυντική λειτουργία των αντιπάλων, η οποία δεν άφηνε περιθώρια στους επιθετικούς.

Ο μοναδικός παίκτης της ομάδας του Περιστερίου που κατάφερε να γίνει απειλητικός ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης. Ο 25χρονος φορ θέλησε τόσο στο 11’ όσο και στο 36’ να βρει τα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο αμφότερες ήταν άστοχος και δεν προβλημάτισε καθόλου τον Μελίσσα.

Ήταν εμφανές πως ο Παναιτωλικός ήλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού και σε συνδυασμό με την σωστή λειτουργία της αμυντικής του γραμμής, δεν ήρθε αντιμέτωπος με μπελάδες.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν εμφανές πως ο Ατρόμητος είχε μπει πολύ πιο δυναμικά. Τα πρώτα «καμπανάκια» στην εστία του Μελίσσα χτύπησαν οι Κουλούρης στο 49’ και Χαρίσης στο 52’, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο.

Αυτό δεν ίσχυσε όμως και για τον Μαυρομάτη. Στο 55ο λεπτό ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και στη συνέχεα ο Μαυρομάτης, όντας αμαρκάριστος, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.


Στο 66’ ο Παναιτωλικός μπόρεσε να βρει δίχτυα με τον Βέργο, όμως η φάση δεν μέτρησε ποτέ καθώς ο 25χρονος βρισκόταν σε εκτεθειμένη θέση. Το γκολ βέβαια ήρθε στη συνέχεια, αλλά από τα πόδια του Καρέλη αυτήν την φορά!

Με τον Έλληνα επιθετικό να βρίσκεται ούτε τρία λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, μία ήταν μόλις η επαφή που θα καθόριζε τη συνέχεια. Ο 29χρονος έγινε δέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ωραία κεφαλιά από κοντινή απόσταση έκανε το 2-1 στο 78’.


Δύο λεπτά αργότερα ο Καρέλης έκλεψε ωραία την μπάλα από τον Μαυρομάτη και έφυγε στην αντεπίθεση. Στη συνέχεια θέλησε να εκμεταλλευτεί τις κόντρες και έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Πίριτς. Βέβαια το γκολ δεν μέτρησε ποτέ καθώς, έπειτα και από τον έλεγχο της φάσης στο VAR, ο Ευαγγέλου καταλόγισε σωστά οφσάιντ.

Ο MVP

Ο Νίκος Καρέλης. Ο 29χρονος επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση στο 75’ και έμελλε να αποτελέσει τον καθοριστικό πρωταγωνιστή καθώς με δικό του τέρμα τρία λεπτά αργότερα, ο Παναιτωλικός πήρε το τρίποντο ενώ έφτασε πολύ κοντά και στο 3-1.

Η φάση του αγώνα

Το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού, όχι μόνο γιατί καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα αλλά κυρίως επειδή ο σκόρερ είχε εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο μόλις τρία λεπτά νωρίτερα κι έπειτα βρήκε εκ νέου δίχτυα χωρίς όμως το γκολ να μετρά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Κορνέλιους, Μάλης, Αντούνες (75’ Τσιγγάρας), Αποστολάκης, Χουχούμης, Φλόρες, Μπαρμπόσα (75’ Καρέλης), Μεντόσα (90+3’ Λούι), Ντουάρτε (90+6’ Περέιρα), Βέργος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Στρούγγης (46’ Σπιριντόνοβιτς), Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Κιβρακίδης, Ντένιτς (86’ Τζαβίδας), Χαρίσης (77’ Νάτσος), Σάλομον, Καστεγιάνο, Μπεντινέλι (77’ Βασιλαντωνόπουλος), Κουλούρης

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0