Football Talk

Πέδρο Μαρτίνς: Ο… έρωτας με τον Ολυμπιακό, το νέο συμβόλαιο και η ανακοίνωση της Κυριακής

Πέδρο Μαρτίνς: Ο… έρωτας με τον Ολυμπιακό, το νέο συμβόλαιο και η ανακοίνωση της Κυριακής
Κάθε φορά που εμφανίζονται δημοσιεύματα και φήμες περί πρότασης ξένων ομάδων για τον ΠέδροΜαρτίνς, αποκαλύπτεται το δέσιμο του Πορτογάλου με τον Ολυμπιακό και το κοινό όραμα που παραμένει ζωντανό.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Στην 4η σεζόν στον ερυθρόλευκο πάγκο ο Πέδρο Μαρτίνς έχει έναν σωρό από λόγους για τους οποίους μπορεί να υπερηφανεύεται. Για το χτίσιμο από την αρχή μιας ομάδας που κυριαρχεί στην Ελλάδα, για σπουδαίες προκρίσεις στην Ευρώπη, για την ανάδειξη ποδοσφαιριστών όπως ο Κώστας Τσιμίκας, για το γεγονός πως είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου και αυτός με τις περισσότερες νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η λίστα με τα επιτεύγματα δεν έχει τελειωμό. Ωστόσο, όσα κι αν έχει καταφέρει μέχρι τώρα ποτέ δεν ξεχνάει όσα του έχει προσφέρει το ίδιο το κλαμπ. Ο Ολυμπιακός του έδωσε την δυνατότητα να εξελίξει την καριέρα του, δουλεύοντας σε ένα περιβάλλον που πολλοί θα ζήλευαν και παρέχοντας του ότι χρειάζεται για να τα καταφέρει. Όλο αυτό το σκηνικό έχει δημιουργήσει ένα τρομερό δέσιμο του προπονητή με την διοίκηση που έρχεται στην επιφάνεια κάθε φορά που κάποιος εμπλέκει το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς με σενάρια αποχώρησης του από τους Πειραιώτες.

Τους τελευταίους μήνες μόνο ο Πέδρο Μαρτίνς ακούστηκε για αρκετές ομάδες που βρίσκονταν σε αναζήτηση προπονητή με τελευταία την Αλ Νασρ, η οποία σύμφωνα με την επίσημη έκδοση του Goal στην Σαουδική Αραβία συναντήθηκε με τον Πορτογάλο το πρωί της Κυριακής και μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοίνωνε την μεταξύ τους συμφωνία. Εν τέλει η… ανακοίνωση ήρθε δια στόματος Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr, αφού διέψευσε το δημοσίευμα, αποκάλυψε την συμφωνία κυρίων που έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ώστε η προτεραιότητα του να είναι ο Ολυμπιακός. Εξάλλου, αυτή η σχέση αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης δεν έχει πετύχει ακόμα όσα θέλει. Δεν το κρύβει κανένας πως πέρα από την κυριαρχία στην Ελλάδα, μεγάλο στόχο αποτελεί και μια κορυφαία διάκριση στην Ευρώπη. Την έχουν αγγίξει, έχουν ζήσει μαζί αξέχαστες βραδιές, αλλά ακόμα δεν τα έχουν καταφέρει. 

Καμία Αλ Νασρ δεν μπορεί να φέρει σε δεύτερη μοίρα όλα τα παραπάνω. Για την ακρίβεια ελάχιστα κλαμπ μπορούν και εδρεύουν στην Αγγλία. Αν ποτέ έρθει πρόταση για τον Μαρτίνς από κάποια ομάδα της Premier League τότε πιθανώς να γίνει κουβέντα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Αντίθετα, υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές να επεκτείνουν την συνεργασία τους και να υπογράψουν για τρίτη φορά ένα μεταξύ τους συμβόλαιο. Όπως και τον Απρίλιο του 2018, όπως και τον Μάιο του 2020, αυτό θα αφορά δύο χρόνια. 

Η πρώτη επαφή φαίνεται πως έχει ήδη γίνει. Το βράδυ της 25ης Νοεμβρίου, στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε όπου εξασφαλίστηκε πως οι Πειραιώτες συνεχίζουν και τη νέα χρονιά στην Ευρώπη. Το παρών έδωσε ο μάνατζερ του Πέδρο Μαρτίνς, Σάντσο Φρέιτας και συζήτησε με ανθρώπους των «ερυθρόλευκων», αλλά δεν ήταν παρά μία πρώτη κουβέντα. Τους επόμενους μήνες, ωστόσο, θα γίνουν πολύ πιο ουσιαστικές επαφές και με τα τωρινά δεδομένα τίποτα δεν φαίνεται ικανό να αποτρέψει μια νέα συμφωνία. Εξάλλου, όπως είπε και ο ίδιος ο Μαρτίνς απαντώντας σε ερωτήσεις φίλων της ομάδας στα social media, λατρεύει να είναι προπονητής του Ολυμπιακού.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0