Football Talk

Ατρόμητος: Συνεχόμενες νίκες στο Περιστέρι για δεύτερη φορά στο 2021 και εντός έδρας «τεσσάρα» μετά από 700 ημέρες!

Ατρόμητος: Συνεχόμενες νίκες στο Περιστέρι για δεύτερη φορά στο 2021 και εντός έδρας «τεσσάρα» μετά από 700 ημέρες!
Είναι δεδομένο πως οι προσδοκίες στο ξεκίνημα της σεζόν για τον Ατρόμητο ήταν μεγάλες, με τον κόσμο του να μην αναμένει σε καμία περίπτωση πως το ματς απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης θα είχε τον χαρακτήρα «τελικού». Ακόμη και έτσι όμως, οι Περιστεριώτες… συνήλθαν. «Διπλασίασαν» τις νίκες τους στην έδρα τους και σκόραραν τέσσερις φορές, για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Ο καλύτερος φετινός Ατρόμητος έκανε την εμφάνισή του στην αναμέτρηση του Περιστερίου απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης, με τον Γιώργο Παράσχο να βλέπει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του αλλά και την προσωπική του δουλειά, να ανταμείβονται και με το… παραπάνω.

Το ματς απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης δεν αποτελούσε απλή υπόθεση ή μάλλον συγκέντρωνε αντικειμενικές δυσκολίες, οι οποίες δεν έμπαιναν στην εξίσωση στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Το «πρέπει» αποτελούσε την σοβαρότερη διαφορά. Ο Ατρόμητος καλούνταν να επικρατήσει για πρώτη φορά στην σεζόν ενώ θεωρείται το φαβορί.

Και το κατάφερε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς το τελικό 4-1, δεν κάνει συχνά την εμφάνισή του στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Με τέσσερα γκολ υπέρ του και τον Ευθύμη Κουλούρη να βρίσκει δίχτυα και πάλι, ανεβάζοντας σταδιακά την απόδοσή του και δείχνοντας τι μπορεί να κάνει όταν πράγματα είναι καλά. Τα πέντε γκολ άλλωστε σε 180 αγωνιστικά λεπτά, αυτό αναδεικνύουν.

Πρόκειται για την δεύτερη φορά εντός του 2021, που ο Ατρόμητος κάνει συνεχόμενες, εντός έδρας νίκεςΔύο στα δύο στο Περιστέρι σε διάστημα 15 ημερών, με την προηγούμενη φορά να χρονολογείται στις αρχές του έτους και να αφορά δύο επικρατήσεις επί της Λαμίας με 2-1 και του ΠΑΟΚ με 3-2.

Όσον αφορά τα τέσσερα γκολ που οι Περιστεριώτες κατόρθωσαν να πανηγυρίσουν, η επίδοσή τους κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης ήταν η καλύτερη του Ατρομήτου τις τελευταίες 700 ημέρες σε επίπεδο πρωταθλήματος. Η μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα της ομάδας του Γιώργου Παράσχου στο Περιστέρι λοιπόν, έγινε αισθητή στην… χειρότερη αγωνιστική περίοδο των «μπλε» στην SuperLeague.

Πότε όμως ήταν η τελευταία φορά; Τον Οκτώβριο του 2019, με το 4-0 απέναντι στον Πανιώνιο! Ο Στέφανος Στρούγγης είναι ο μοναδικός συνδετικός κρίκος ανάμεσα στις δύο αναμετρήσεις!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0