Football Talk

Πρώτο «διπλό» του Άρη στην Τούμπα μετά από το 2010 – παρών και στα δύο ματς ο… Αντελίνο Βιεϊρίνια! (video)

Πρώτο «διπλό» του Άρη στην Τούμπα μετά από το 2010 – παρών και στα δύο ματς ο… Αντελίνο Βιεϊρίνια! (video)

Την πιο σημαντική του νίκη στην τρέχουσα σεζόν πανηγύρισε ο Άρης απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν με 1-0 και να κατακτούν το τρίποντο στο συγκεκριμένο γήπεδο μετά από 11 χρόνια. Υπάρχει κάποιος που να συνδέει τις εν λόγω αναμετρήσεις; Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια!

Σχετικά Άρθρα

Μπορεί ο Άρης να μετέβη στην Τούμπα για να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ όντας λαβωμένος, μιας και είχε υποστεί την πιο μεγάλη ήττα στην ιστορία του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως η αντίδραση που έβγαλε ήταν μοναδική.

Η εικόνα του ήταν εξαιρετική, η ομάδα του Άκη Μάντζιου πήρε το προβάδισμα με γκολ του Μαντσίνι, το διατήρησε μέχρι τέλους και εν τέλει, έπειτα από ένα επεισοδιακό φινάλε, πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Τούμπα μετά από 11 χρόνια!

Ήταν Οκτώβριος του 2010 όταν ο Άρης επικρατούσε με 1-0 στο ίδιο γήπεδο, χάρη σε ένα γκολ του Χαβίτο στο 76ο λεπτό. Έκτοτε μεσολάβησαν τρεις ήττες και έξι ισοπαλίες, με τους «κίτρινους» να μην καταφέρνουν ουδέποτε να φύγουν από την Τούμπα με το «διπλό».

Μία προφανής ερώτηση είναι αν στα 11 χρόνια που έχουν παρέλθει, υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που να αγωνίζεται ακόμη στις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης; Η απάντηση είναι… ναι! Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Τότε είχε αγωνιστεί για 90 λεπτά, ενώ τώρα δεν βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας του, λόγω τραυματισμού. Ωστόσο αποτελεί το μοναδικό συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δύο αναμετρήσεις, οι οποίες σηματοδοτούν και τα μοναδικά «διπλά» του Άρη επί του ΠΑΟΚ στον 21ο αιώνα.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0