Football Talk

Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 2-1: «Χαστούκι» στην ομάδα του Νάγκελσμαν

Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου 2-1: «Χαστούκι» στην ομάδα του Νάγκελσμαν

Η Άουγκσμπουργκ έκανε την έκπληξη και πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Μπάγερν για την 12η αγωνιστική της Bundesliga.

Μία μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Άουγκσμπουργκ, η οποία επικράτησε 2-1 της Μπάγερν εντός έδρας για την 12η αγωνιστική της Bundesliga.


Οι γηπεδούχοι με δύο γκολ σε δύο ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους Βαυαρούς, που βρίσκονταν σε κακή μέρα.

Συγκεκριμένα στο 23′ έκαναν το 1-0 με πλασέ του Πέτερσεν και 13 λεπτά μετά έφτασαν και στο 2-0 με κεφαλιά του Χαν. Ο Λεβαντόφσκι βρήκε δίχτυα για ακόμη μία φορά καθώς μείωσε με πλασέ στο 39′, για το τελικό 2-1.

Η ομάδα του Νάγκλεσμαν παρέμεινε στους 28 πόντους στο +4 από την Ντόρτμουντ, ενώ η Άουγκσμπουργκ έστω και με αγωνιστική παραπάνω ξέφυγε από την 16η θέση έχοντας πλέον 12 βαθμούς.


Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Άουγκσμπουργκ: Γκίκιβιτς, Γκάμι, Γκουβελέβ, Όξφορντ, Πέντερσεν (74΄Γκρουέζο), Καλιγιούρι (58΄Φράμπεργκερ), Μάιερ, Ντόρς (74΄Μόραβεκ), Ιάγκο, Ζεκίρι (82΄Κόρντοβα), Χαν (82΄Γιένσεν)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ (87΄Νιανζού), Ουπαμεκανό, Ερναντέζ, Ρίτσαρντς (52΄Ντέιβις), Σάμπιτζερ (52΄Μουσιάλα), Γκορέτζκα, Γκνάμπρι, Σανέ (69΄Τσούπο Μότινγκ), Μίλερ, Λεβαντόφσκι

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0