Football Talk

ΠΑΟΚ Β’: Με Ίνγκασον ενόψει Ηρακλή

ΠΑΟΚ Β’: Με Ίνγκασον ενόψει Ηρακλή

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ κόντρα στον Ηρακλή.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ Β' προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/11) στη Σουρωτή, δίχως προβλήματα, με όλους τους διεθνείς της στις επάλξεις και με τον Στάθη Τάχατο έτοιμο να αγωνιστεί, καθώς ξεπέρασε το διάστρεμμα στην ποδοκνημική που τον ταλαιπώρησε. Απών παραμένει ο Ισμαϊλα Ουεντραόγκο, ο οποίος παρέμεινε στην πατρίδα του, εξασφαλίζοντας ειδική άδεια από την ομάδα για να τακτοποιήσει προσωπικές υποχρεώσεις.

Μετά την προπόνηση, που περιελάμβανε ασκήσεις προσαρμογής, ταχύτητες αντίδρασης, παιχνίδι σε μικρό χώρο και φυσικά, ολοκλήρωση φάσεων, το τεχνικό team ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Τρίγλια. Κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ίνγκι Ίνγκασον, που μάλιστα την περασμένη εβδομάδα είχε σκοράρει κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο Ισλανδός βρίσκει σιγά σιγά ρυθμό και προσπαθεί να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β’ αποτελούν οι:

Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Ινγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι

www.bnsports.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0