Football Talk

Πρωτοσέλιδο στην «O Jogo» ο Σεμέδο: «Τον δελεάζει η Πόρτο, αυτά είναι τα δεδομένα»

Πρωτοσέλιδο στην «O Jogo» ο Σεμέδο: «Τον δελεάζει η Πόρτο, αυτά είναι τα δεδομένα»

Πρωτοσέλιδο αφιερωμένο στον Ρούμπεν Σεμέδο εξέδωσε σήμερα η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» (13/11).

Αφιερωμένο στο ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Ρούμπεν Σεμέδο ήταν το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «O Jogo» (13/11). Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει για τον αμυντικό του Ολυμπιακού:

«η Πόρτο δελεάζει τον Σεμέδο, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε και η Μπενφίκα. Ο Ζόρζε Ζεσούς συνεχίζει να ενδιαφέρεται, όμως η διοίκηση δεν επιθυμεί να προχωρήσει.

Η Πόρτο θέλει να αποκτήσει τον παίκτη με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς. Ο Ολυμπιακός βέβαια ζητά δέκα εκατομμύρια ευρώ ιδανικά, όμως η Πόρτο έχει πρόβλημα ρευστότητας και πιθανότατα θα φτάσει μέχρι τα μισά.

Ένα πρόβλημα είναι και οι απολαβές του ποδοσφαιριστή, ο Σεμέδο παίρνει 1,1 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα αλλά η φορολογία είναι μεγαλύτερη στην Πορτογαλία.

Το καλοκαίρι, ο Σεμέδο ήταν με το ένα πόδι στο "Ντραγκάο" όμως οι δικαστικές του περιπέτειες απέτρεψαν την υλοποίηση της μεταγραφής.

Η Πόρτο έχει τον τρόπο της να τσεκάρει το status του ,τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο με την επιστροφή του στις προπονήσεις όσο και σε εξωγηπεδικό, ενώ και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο του έχει μιλήσει το τελευταίο διάστημα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0