Football Talk

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για τη νίκη, με σύμμαχο την έδρα τους! (video)

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για τη νίκη, με σύμμαχο την έδρα τους! (video)

Οι «ερυθρόλευκοι» και οι «ασπρόμαυροι» δίνουν σημαντικές μονομαχίες με τις Άιντραχτ και Κοπεγχάγη, οι οποίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Σχετικά Άρθρα

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ ρίχνονται απόψε (4/11) στην ευρωπαϊκή μάχη έχοντας διαφορετικά κίνητρα ο καθένας, αλλά έναν κοινό στόχο: το τρίποντο της νίκης! Με τα δύο άκρα της Ελλάδας να είναι… on fire, «ερυθρόλευκοι» και «ασπρόμαυροι» υποδέχονται Άιντραχτ (19:45) και Κοπεγχάγη (22:00) στις έδρες τους για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa και Conference League αντίστοιχα.

Με το βλέμμα στην πρωτιά ο Ολυμπιακός

Η πιο μεγάλη... ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό, που δίνει απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (04/11, 19:45) έναν πρόωρο, τελικό... πρωτιάς στον 4ο όμιλο του Europa League κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι Πειραιώτες αναζητούν το τρίποντο της νίκης που θα τους επαναφέρει στο ρετιρέ της βαθμολογίας και θα τους καταστήσει πλέον φαβορί για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στη φάση των «16» του θεσμού.

Ένα ματς που συγκεντρώνει υψηλό βαθμό δυσκολίας απέναντι σε μία παραδοσιακή δύναμη του γερμανικού ποδοσφαίρου, ωστόσο, το Φάληρο προσφέρει πάντα τεράστια δυναμική στους «ερυθρόλευκους».

Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Σισέ, ο τραυματίας Καρμπόβνικ και ο Μάρκοβιτς. Την «ερυθρόλευκη» αποστολή συνθέτουν οι Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ουσεϊνού Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Από την πλευράς Άιντραχτ, οι Γερμανοί θα παραταχθούν με πολλές απουσίες στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, ο Όλιβερ Γκλάσνερ δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Κόστιτς και Χρούστιτς που έμειναν εκτός στην τελευταία προπόνηση, με την απουσία του Σέρβου μεσοεπιθετικού να θεωρείται σημαντική, μιας και πρόκειται για τον κινητήριο «μοχλό» στην επίθεση των «αετών».

Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Πασιένσια και Λεντς. Αντίθετα στην αποστολή της ομάδας της Φρανκφούρτης βρίσκονται τόσο ο αρχηγός της γερμανικής ομάδας Ρόντε όσο και ο χαφ, Γιάκιτς. Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι Τραπ, Ραμάι, Χορτς, Εντινκά, Ιλσάνκερ, Χιντερέγκερ, Τουρέ, Χασέμπε, Τσάνλτερ, Κόστα, Τούτα, Ντουρμ, Γιάκιτς, Σο, Κάμαντα, Ρόντε, Χόγκε, Μπάρκοκ, Λίντστρεμ, Λάμερς, Μπορέ.

Σταθερά βήματα προς την πρόκριση ο ΠΑΟΚ

O αήττητος  ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (4/11, 22:00) στην Τούμπα την Κοπεγχάγη, με στόχο όχι μόνο την παραμονή στην κορυφή του 6ου ομίλου του Europa Conference League, αλλά και τη δημιουργία ισχυρών προϋποθέσεων για πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης.

«Θέλω σαν τρελός να προχωρήσουμε στην Ευρώπη», έχει δηλώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου και οι σκέψεις για ροτέισον ενόψει του εγχώριου ντέρμπι αποκλείστηκαν.  Στους ήδη τραυματίες Σίντκλεϊ, Μιτρίτσα προστέθηκε ο Αουγκούστο, ο οποίος αποτελεί μια σημαντική λύση για τον Ρουμάνο τεχνικό.

Ο 52χρονος έχει επίσης αποκαλύψει την προτίμησή του για τον Τέιλορ, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί αναγκαστικά. Παράλληλα στην ευρωπαϊκή λίστα επιστρέφει ο Κούρτιτς, ενώ εκτός έμειναν οι γνωστοί Ροντρίγκο, Καγκάβα και Ολιβέιρα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζη, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ, Κούτσια.

Υπενθυμίζεται πως στον «δικέφαλο» ανιχνεύθηκε χθες (3/11) και ένα κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή.

Για την Κοπεγχάγη τιμωρημένος είναι ο αποβληθείς, από την προηγούμενη αναμέτρηση τερματοφύλακας, Γκραμπάρα ενώ εκτός είναι και οι τραυματίες Φαλκ, Βίλτσεκ και Ζέκα. Δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Σινγκ, ο οποίος ήταν άρρωστος.

Η αποστολή της Κοπεγχάγης: Kevin Diks, Pierre Bengtsson, Ruben Gabrielsen, David Khocholava, Jens Stage, Ísak Bergmann Jóhannesson, Lukas Lerager, Pep Biel, Andri Fannar Baldursson, Bryan Oviedo, Nicolai Boilesen, Kalle Johnsson, Peter Ankersen, Jonas Wind, William Bøving, Marios Oikonomou, Rasmus Højlund, Hákon Arnar Haraldsson, Johan Guadagno, Victor Kristiansen, Elias Jelert, Andreas Dithmer

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0