Football Talk

Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: Ο Άρνολντ σέρβιρε… δίχως αύριο και οι «κόκκινοι» έκαναν το 4 στα 4! (video)

Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-0: Ο Άρνολντ σέρβιρε… δίχως αύριο και οι «κόκκινοι» έκαναν το 4 στα 4! (video)
Η Λίβερπουλ πήρε ακόμα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στο UEFA Champions League, απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης με σκορ 2-0, εξασφαλίζοντας την πρόκριση και την πρώτη θέση του ομίλου 2ου ομίλου!
Σχετικά Άρθρα

Στον δεύτερο αγώνα του δεύτερου ομίλου του UEFA Champions League, μετά από την αναμέτρηση της Μίλαν με την Πόρτο, η Λίβερπουλ έδωσε συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις, επικρατώντας με σκορ 2-0 της Ατλέτικο παραμένοντας πρώτη και αήττητη, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την πρόκριση και την πρώτη θέση του ομίλου!
Στην αρχική ενδεκάδα, μάλιστα, βρέθηκε ο Κώστας Τσιμίκας αντί του Άντι Ρόμπερτσον

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από νωρίς την επιθετική τους διάθεση, καθώς ήταν και αυτοί που πάτησαν περιοχή με τον Ζοάο Φέλιξ να μην μπορεί να μετουσιώσει την καλή συνεργασία των συμπαικτών του σε γκολ!

Ο ρυθμός της αναμέτρησης τα πρώτα λεπτά ήταν σε ήπιους ρυθμούς. Η Λίβερπουλ έβγαλε νεύρο νωρίς στην αναμέτρηση, μπαίνοντας αποφασιστικά στις φάσεις.

Στο 13ο λεπτό ο Αλεξάντερ Άρνολντ έβγαλε μια «συστημένη» μπαλιά για τον Ντιόγο Ζότα, του οποίο το έργο ήταν εύκολο και με μια κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η αγγλική ομάδα, δεν χρειάστηκε πολύ για να κάνει το δεύτερο… χτύπημα της και ο Μανέ στο 21’ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Ο Αλεξάντερ Άρνολντ επιχείρησε ένα σουτ και ο Μανέ πετάχτηκε, πήρε τη μπάλα και εκτέλεσε άμεσα τον Όμπλακ!

H κόκκινη κάρτα στον Φελίπε, ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς η Λίβερπουλ πίεζε σε κάθε μήκος και πλάτος του γηπέδου τον αντίπαλο της!

Στο 42’ ένα δυνατό σουτ του Μοχάμεντ Σαλάχ απείλησε την εστία των «ροχιμπλάνκος» και ο γκολκίπερ απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο ίδιο λεπτό ο Κώστας Τσιμίκας σέντραρε και ο Ντιόγο Ζότα απείλησε και πάλι τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με τον Όμπλακ να ελέγχει την κατάσταση!

Η Λίβερπουλ μετά την ανάπαυλα μπήκε με την ίδια διάθεση. Στο 48ο λεπτό ο Ντιέγο Ζότα, μετά από μια εξαιρετική πάσα του Φαμπίνο, βγήκε τετ-α-τετ με τον Όμπλακ και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό, αλλά η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη με τον βοηθό να υποδεικνύει παράβαση οφσάιντ και o VAR επιβεβαίωσε!

Ο Σουάρες και αυτός με τη σειρά του, στο 57’, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με μια κόντρα στον Ζοέλ Μάτιπ, αλλά ο επιθετικός  της Ατλέτικο ήταν εκτεθειμένος και το VAR διόρθωσε τη φάση.

Στο 63ο λεπτό ο Φαν Ντάικ επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή το οποίο πέρασε, λίγο, έξω από την αντίπαλη εστία.

Μια πολύ καλή στιγμή για την Ατλέτικο έλαβε χώρο στο 74’, με τον Ντε Πολ να βγάζει τον Ερέρα σε θέση βολής, αλλά ο Μεξικανός το σουτ του κατέληξε πολύ εκτός, χωρίς να αγχώσει τον Άλισον!

Ο ρυθμός της αναμέτρησης στην συνέχεια έπεσε, με την Λίβερπουλ να βρίσκεται ψηλά στο γήπεδο και να απειλεί την αντίπαλη εστία! Καμία από τις δύο ομάδες δεν έφτασε κοντά στο γκολ, καθώς ο γκολκίπερ της Ατλέτικο.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Ματίπ, Αλεξάντερ-Άρνολντ (90+4' Φίλιπς), Τσιμίκας, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (78' Μιναμίνο), Φαμπίνιο (60' Τιάγκο), Έντερσον, Σαλάχ, Ζότα, Μανέ (46' Φιρμίνο-78' Οριγκί)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Φελίπε, Χιμένεθ, Ερμόσο, Ντε Πολ, Κορέα (75' Σεράνο), Κόκε (69' Κούνια), Τρίπιερ, Καράσκο (69' Βρσάλικο), Φέλιξ (59' Λόντι), Σουάρες (59' Ερέρα)


Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0