Football Talk

Μίλαν – Πόρτο 1-1: Ούτε τώρα νίκη για τους «ροσονέρι» και η πρόκριση... απομακρύνεται! (video)

Μίλαν – Πόρτο 1-1: Ούτε τώρα νίκη για τους «ροσονέρι» και η πρόκριση... απομακρύνεται! (video)

Η Μίλαν δεν κατάφερε ούτε τώρα να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο φετινό Champions League, απέναντι στην Πόρτο, αφού έμεινε στο 1-1 και την τελευταία θέση του 2ου ομίλου!

Πρώτος βαθμός στο φετινό Champions League για τη Μίλαν μεν, περαιτέρω απομάκρυνση της πρόκρισης στους «16» δε!

Οι «ροσονέρι» επανήλθαν στο ματς απέναντι στην Πόρτο, ισοφαρίζοντας στο 60ο λεπτό το προβάδισμα που έδωσε ο Ντίας στους «δράκους» στο 6’, αλλά παρέμειναν στο τελευταία θέση του 2ου ομίλου μετά από τέσσερις αγωνιστικές, μετρώντας μόλις έναν βαθμό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Πόρτο, αφού μόλις στο 6ο λεπτό ευτύχησε να ανοίξει το σκορ!

Ο Σάντρο Τονάλι έχασε με ευκολία την μπάλα στον άξονα, ο Μάρκο Γκρούγιτς προώθησε την μπάλα στον Λουίς Ντίας που με όμορφο πλασέ έγραψε το 1-0 για τους «δράκους»!


Οι «ροσονέρι» δεν κατάφεραν να βγάλουν άμεσα αντίδραση. Αντιθέτως, οι «δράκοι» ήταν αυτοί που είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν το προβάδισμά τους με τον Γκρούγιτς, τόσο στο 18ο λεπτό, όσο και στο 25ο!

Η Μίλαν έδειξε να αναθαρρεύει επιθετικά λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και κατάφερε να απειλήσει με τον Ζιρού, αλλά ο Ντιόγκο Κόστα απομάκρυνε εντυπωσιακά στο 34ο λεπτό, με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να μένει στο 1-0!


Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε νωχελικά και για τις δύο ομάδες, αλλά σε ένα ανύποπτο χρόνο, η Μίλαν έφερε το ματς στα ίσια!

Ο Μπενασέρ εκτέλεσε το φάουλ στο 61ο λεπτό, η μπάλα στρώθηκε στον Ζιρού που σούταρε αμέσως, ο Καλούλου πήρε το ριμπάουντ και διά... ποδός Εμεμπά, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Ντιόγκο Κόστα για να γραφτεί το 1-1!


Η Μίλαν ανέβασε στροφές και ο Στέφανο Πιόλι προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το momentum υπέρ της ομάδας του στο ματς, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αντί του Ολιβιέ Ζιρού.

Ωστόσο, ο Σουηδός φορ δεν κατάφερε να αλλάξει τον ρου της αναμέτρησης, παρά τη μεγαλύτερη διάθεση που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα του, με το 1-1 να παραμένει ως τελικό σκορ και να περιορίζει στο ελάχιστο τις πιθανότητες της Μίλαν για πρόκριση στην επόμενη φάση!

 

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (46' Καλούλου), Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερνάντες, Τονάλι (68' Κεσιέ), Μπενασέρ, Σαλεμάκερς, Ντίας (68' Κρούνιτς), Λεάο (85' Μαλντίνι), Ζιρού (76' Ιμπραΐμοβιτς)

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Ντιόγκο Κόστα, Ζοάο Μάριο, Πέπε, Εμεμπά, Σανούσι, Οτάβιο (86' Μαρτίνες), Γκρούγιτς, Σέρτζιο Ολιβέιρα (69' Βιτίνια), Ντίας (79' Κόστα), Εβανίλσον (79' Κονσεϊσάο), Ταρέμι (85' Πέπε)

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0