Football Talk

Times: «Στη λίστα της Νιούκαστλ ο Πέδρο Μαρτίνς»

Times: «Στη λίστα της Νιούκαστλ ο Πέδρο Μαρτίνς»
Στη λίστα της Νιούκαστλ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της φέρεται να βρίσκεται σύμφωνα με τους «Times» και την A Bola ο Πέδρο Μαρτίνς.
Σχετικά Άρθρα

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού αρέσει σε μεγάλο βαθμό στη νέα διοίκηση του αγγλικού συλλόγου και έχει πάρα πολλούς υποστηρικτές.

Μάλιστα την δεδομένη χρονική στιγμή, ο Μαρτίνς φέρεται να έχει περισσότερους πόντους από τον Πάουλο Φονσέκα. Μεταξύ άλλων οι «Times» αναφέρονται και στα επιτεύγματα του 51χρονου προπονητή των «ερυθρολεύκων», ενώ αναλύουν και τον τρόπο παιχνιδιού που αυτός επιλέγει.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα να απαντήσω σε αυτό. Είμαι φιλόδοξος προπονητής, αλλά αν είμαι χαρούμενος σε ένα μέρος, όπως είμαι τώρα στην Ελλάδα, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Αλλά ποιος δεν θα ήθελε να προπονήσει στην Αγγλία; Όλοι θα ήθελαν να προπονήσουν εκεί, αλλά δεν είναι κάτι άμεσο, για αύριο.

Πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί την κατάλληλη στιγμή. Αγαπώ τον Ολυμπιακό, αλλά το σκέφτομαι για το μέλλον. Είναι φυσιολογικό. Προς το παρόν, έχω επικεντρωθεί στην προσπάθεια που κάνουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα»
, είχε αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις του ο ίδιος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0