Football Talk

Λαπόρτα: «Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα με την Ατλέτικο, ο Κούμαν θα μείνει» (video)

Λαπόρτα: «Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα με την Ατλέτικο, ο Κούμαν θα μείνει» (video)

Ο Χουάν Λαπόρτα, σε δηλώσεις του πριν το ντέρμπι ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα τόνισε ότι στηρίζει τον Ολλανδό τεχνικό, Ρόναλντ Κούμαν.

Σχετικά Άρθρα

Σε δηλώσεις του έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των μπλαουγκράνα, ενόψει του αποψινού αγώνα (22:00) πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι ο Ρόναλντ Κούμαν θα συνεχίσει στον πάγκο ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο Wanda Metropolitano με τους πρωταθλητές Ισπανίας.

«Ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο Κούμαν θα παραμείνει προπονητής», δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης των Καταλανών δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στον Ολλανδό προπονητή που δέχεται δριμεία κριτική μετά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις της ομάδας.

«Είναι σημείο αναφοράς του "barcelonismo". Είναι απαραίτητο να δοθεί ένα περιθώριο εμπιστοσύνης, γιατί οι απόντες λόγω τραυματισμών θα αναρρώσουν σύντομα. Επιπλέον, αποφάσισε να αναλάβει τον σύλλογο σε μια δύσκολη χρονικά συγκυρία», εξήγησε.

Παράλληλα, απάντησε σε όλους όσους υποστηρίζουν ότι οι σχέσεις των δύο ανδρών έχουν ψυχρανθεί. «Ο Κούμαν είναι καλός και ειλικρινής άνθρωπος και το ίδιο πιστεύει κι αυτός για εμένα. Όλοι προσπαθούμε να βελτιώσουμε την κατάσταση για το καλό της Μπαρτσελόνα».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0