Football Talk

Τβέντε - Αλκμάαρ 3-1: Νίκη για τους γηπεδούχους με τρομερό γκολ Λημνιού! (video)

Τβέντε - Αλκμάαρ 3-1: Νίκη για τους γηπεδούχους με τρομερό γκολ Λημνιού! (video)
Η Αλκμάαρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου συνέχισε με τρίτη διαδοχική ήττα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αφού ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-1 από την Τβέντε, με τον Δημήτρη Λημνιό να σκοράρει στο 90+1 ένα πανέμορφο τέρμα και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

Η Τβέντε επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-1 της Αλκμάαρ, με την ομάδα των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου να γνωρίζει την τρίτη διαδοχική ήττα της στο ολλανδικό πρωτάθλημα και να παραμένει στη 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τρεις βαθμούς.

Στο αρχικό σχήμα βρέθηκαν οι Δημήτρης Λημνιός για τους γηπεδούχους, που σκόραρε και στο 91', αλλά και ο Βαγγέλης Παυλίδης για τους φιλοξενούμενους.

Ο 23χρονος Έλληνας διεθνής πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και αυτό ήταν το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της Τβέντε, ένα πανέμορφο τέρμα στο 90+1’ το οποίο χάρισε στην ομάδα του και τη μεγάλη νίκη.

ΤΒΕΝΤΕ: Ουνερστάλ, Τρούπε, Πρόπερ, Χίλγκερς (89' Ντούμιτς), Μπράμα, Φλαπ (72' Οστερβόλντε), Ζερούκι (82' Μπος), Σάντιλεκ, Βαν Βολφσβίνκελ (46' Ουγκάλντε), Λημνιός, Ροτς (72' Μισίντζαν)

ΑΛΚΜΑΑΡ: Βιντάλ, Σουγκαβάρ, Μάρτινς Ίντι, Βάινταλ (75' Οστίνγκ), Λέτχερτ (23' Χατζηδιάκος), Μιντσζό, Ντε Βιτ (69' Εβζέν), Ρέιντερς (46' Αμπουκλάλ), Παυλίδης (75' Ντούιν), Κάρλσον, Γκούντμουντσον.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0